Ühel jalal / Speeding

January 24th, 2006 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .


Tuhisemas mööda, kui rakett, viimases valguses.

Tags: , ,

4 Responses to “Ühel jalal / Speeding”

  1. Debbie says:

    Beautiful Shot! Coming here to see is such a treat….

  2. siim says:

    sa võiks EXIF ka failidele sisse jätta. teinekord hea vaadata kuidas pilt tehtud on.photoshop vist kustutab selle siis kui kasutada save for web.

  3. Remo says:

    pole minu jätta :( hea meelega jätaksin sisse … kuid mul vana Photoshop, mis elimineerib selle olenemata salvestusviisist (save for web’i sealt puudub) – Photoshop 5.0aga alati võib julgelt exifit küsida, vaatan järgi ning panen kirja :)selle pildi exif: 300mm, f5.6, 1/400, iso 400plaan oli ava käigu pealt veel kinnisemaks keerata, et rohkem liikumist jäädvustada, kuid see jooks algas liiga ootamatult ning paari sekundiga (5-7) oldi juba võpsikus. ideaalis oleks tahtnud seda situatsiooni jäädvustada(kaasa vedades) 1/50, 1/100 säriga.

  4. Kätlin says:

    hästi soe pilt

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv