Lumi, lumesadu ja härmas puud / Snow, snowfall and frosty trees

February 15th, 2006 by Remo Savisaar | Filed under Uncategorized .

5 Responses to “Lumi, lumesadu ja härmas puud / Snow, snowfall and frosty trees”

  1. Manjana says:

    Ma olen metsas vist üks kord elus rebast näinud ja sedagi väga kaugelt. Sinu kaamera ette jääb aga pidevalt neid imekauneid loomi. Huvitav, kas tegemist on ühe ja sama kohaga, või ei ole nood omavahel eriti lähedalt sugulased?

  2. Remo says:

    rebaseid on tegelikult ikka suhteliselt palju, kuid rebane on väga arg loom. nii teeb ta tihti minekut juba 300m pealt, kui on midagi kahtlast märganud. samuti on ta ka rohkem videviku loom. Oma viimasel, nädalavahetusel aset leidnud käigul, loendasin erinevaid rebaseid kokku ~13 ringis, 6h jooksul. seda siis läbitud ~45km lõigul.nägin ka pilti, kuidas 2 neist omavahel paaritusid, kuid fotot sellest ei saanud :(

  3. Kätlin says:

    mingi privaatsus võiks ju rebastele ikka jääda :p

  4. draa says:

    väga mõnus fiiling on sel pildil, a jälle ta krmus vaatab kaadrisse ;-P.

  5. draa says:

    @remo ehh, lugesin mu varasema rebsikommi vastuse läbi ja enam selle kallal ei irise :-).

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv