Langenud täht, Fallen star

August 18th, 2006 by Remo Savisaar | Filed under Uncategorized .

5 Responses to “Langenud täht, Fallen star”

  1. anonymous says:

    Tere Remo,Seoses õlekõrre küljes rippuva õhukese ämblikuvõrguga tekkis küsimus.Nimelt, kas sa pilte, st stseene vahel enda käe järgi sätid ka? Oletame et kohtad väga ilusat ja fotogeenilist õlekõrt, millest tahaks hirmasti pilti teha. Samas ripub seal küljes kole ämblikuvõrk, mis antud pildile kohe üldse ei sobi. Mida teed? Kas võtad ise ämblikuvõrgu sealt küljest ära või jääb pilt tegemata?Ja õlekõrs on siin vaid illustreeriva näitena … paralleele võiks idee poolest tõmmata igasse valdkonda. Sinu blogi igapäevane külastaja ja tulihingeline fänn.PS – antud pilt on muidugi väga ilus

  2. Remo says:

    Tere!kirjeldatud olukorras jääks pilt tegemata. kui miski paelub silma, siis sellisena ta paeluski. kui läbi objektiivi enam nii hea ei paista, püüan leida paremat, sobivamat võttenurka. kui seda *click* ikka ei käi, jääb pilt tegemata. vaatamata sellele, et palja silmaga see mind köitis. kui pilti rikub ämblikuvõrk, siis sinna see ka jääb. kui selleks on aga rohulible või mõni muu kõrreke, ehk selline süütu asjake, siis võin juhtida selle käega eemale või eemaldada.ehk siis olenevalt objektist – üldiselt mitte :)

  3. anonymous says:

    tänud!

  4. anonymus2 says:

    Ah et ämblikuvõrk ei sobi ? Kes seda ütles või kus see on kirjas? Kes norida soovib, saab seda alati teha.

  5. Remo says:

    kui ei sobi, siis näed seda juba pildilt ise! :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv