Koduvarblane, House Sparrow, Passer domesticus

September 28th, 2006 by Remo Savisaar | Filed under Uncategorized .


ajas end pikaks, et näha paremini eemal toimuvat.

11 Responses to “Koduvarblane, House Sparrow, Passer domesticus”

  1. Leili says:

    See terane linnuke on viimastel aastatel muutunud üha haruldasemaks, vähemalt maapiirkonnas.

  2. fotografiamo says:

    Sono affascinato dalle tue fotografie, bravo.

  3. Katu says:

    Sa teed maailma kõige ilusamaid lindude portreefotosid!

  4. Anu says:

    Pildid on eriliselt helged, neis on nagu mingi sisemine valgus!

  5. Helena says:

    Tead, Remo, see blog siin on nagu maailma kõige ilusam pildiraamat! Mina ei tea fotograafiast suurt midagi ja siis ma istun ja imestan ja mõtlen, et kui ilus on maailm ja kui ilus on see, kui keegi oskab seda teistele nädiata.

  6. Rait says:

    No see pole alati kuidas keegi ka oskab, vaid ka natule vabaraha et omade sellist kallist kallist rustust!Ise olne küll fotosõber – tausta on väga hea ja mahe..:)

  7. Rait says:

    Oh neid trükivigu, *varustust

  8. Remo says:

    sellist mahedat tausta ei ole raske saada, kui linnule juba niivõrd lähedale pääsed. raskem on leida varblast, pääseda sellesse kaugusesse, teha seda sellisel taustal, õige valgusega ning tabada poos ja teravus õiges kohas. see varblane ei olnud sinna naelutatud ja kohapeal ta ei püsinud. teravusala on sellisel kaugusel õrnpeenike.PS Mis varustusega sa pildistad, Rait?ma võiks sulle irl näidata pilte paberil näiteks rebasest või lindudest, mis on pildistatud paar aastat tagasi. rebane ei ole täpp pildil, vaid ikka, täiskaader. Iga vurr on loetav. lindudel sulekarvad ilusasti näha. tehnika maksumus nonde piltide puhul ~500krooni.

  9. vips says:

    Sul on annet, mees! Ma ei teadnudki ,et nii ilusiad pilte üldse võimalik teha on.

  10. Rait says:

    Ma pidasin silmas teie praegust fotovarustust. 20D (kere) on eestiturul 17 000.-+ tutikana korralik 300mm obje. üle ~10 000.- (+lisa)Päris mõnus summa tuleb ju:)Igaühel ei ole võimalik sellis raha välja käia …Aga pildi jaoks peab silma ja oskuts olema!(mis siin muidugi ka kahtlemata näha on:)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv