Sügisene vaikus, Autumnal silence

October 19th, 2006 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

6 Responses to “Sügisene vaikus, Autumnal silence”

  1. Anonymous says:

    Kas Taevaskoja kähedal?

  2. Anonymous says:

    lähedal?

  3. Remo says:

    justament, devon annab vihje ;)

  4. Moonike says:

    Tere, Remo, sattusin Sinu fotoblogile ja mul tekkis üks küsimus. Kas fotode ilma loata kasutamise hulka käib ka see variant, et ma salvestan omale arvutisse pildi ja kasutan seda desktopi taustaks?Minu näol on nimelt tegemist friigiga, kes kondab mööda internetti ja vahib ilusaid pilte ja ei suuda hoiduda kuidagi kõie meelepärasemaid omale arvutisse salvestamast, et teinekord uuesti vaadata.Palju ilusaid loodusvaateid ja soodsat valgust!

  5. erko says:

    Moonike, mis sa nendest väikestest veebipiltidest ikka salvestad, kirjuta parem Remole, kes ilusasti küsimise peale suure tõenäosusega sulle sobivas mõõdus pildi saadab. Või arve ja siis pildi :)

  6. Helena says:

    ma tean kusjuures, kus see pilt on tehtud. kui ma viimati Taevaskojas käisin, siis see paat ka ulpis seal paadisilla juures ;)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv