Rebase saagihüpe, Red fox jumping to try and catch prey under the snow

January 22nd, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .


Otsib, kuulatab, keskendub, võtab asendi ning lendab siis nagu pinge alt vabanenud vedru! :) Nii käib saagijaht rebase moodi.

Tags: , ,

8 Responses to “Rebase saagihüpe, Red fox jumping to try and catch prey under the snow”

  1. Anonymous says:

    Ära palun ütle et see on eile/täna tehtud pilt, muidu ma lähen lihtsalt närvi ja tahan asju lõhkuda, kuna mina küll midagi sellist ei näinud…

  2. Anonymous says:

    Hello, great site, I found a lot of useful information here, thanks a lot for Your work! With the best regards! David

  3. Anonymous says:

    Jälle kena rebaseonu. Imearmas. Väga lahedalt hüppelt tabatud.

  4. Erko says:

    Õnneks on pildi allservas 2006. Muidu ajaks ikka närvi küll :). Kaunis.

  5. nipitiri says:

    kas see on äkki seesama rebane“kiisu! rebane”?Su pilte vaadates tundub, et Sul on oma kindel rebasekoht ja öökullikoht ja veel mõne eluka “oma” koht:)

  6. tiff says:

    Üks asi on kindel – koera sul küll ei ole :) Sest koeraga ringiluusides ei näe sa elu sees rebast omaette tegutsemas nii, et sind tähele ei panda :)

  7. algaja says:

    Minul õnnestub ka koos koeraga kitsi põtru ja igasugu närilisi näha. Tuleb ainult kutsu enda lähedal püsima õpetada ja õigetes kohtades käia. Kuigi, jah, saagijahil rebast pole küll tabanud.

  8. Anonymous says:

    Hello, thanks a lot, You’v done a great job.I can only realize how much time and resources does it take to create such a resource!Great work, I am impressed!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv