Siisike – maiustamas lepa "käbi" seemnetega. Siskin, Carduelis spinus

January 25th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .



emaslind, female


isaslind, male

9 Responses to “Siisike – maiustamas lepa "käbi" seemnetega. Siskin, Carduelis spinus”

  1. Leili says:

    Väga mõnus seeria talvekülalistest. Nii vilgaste linnukeste jäädvustamine on vist paras pähkel. Eriti meeldib, kuidas nad ripuvad nõtketel okstel, selg alaspidi. Neil on kogu aeg kiire ning hetke pärast “voolavad” kõik koos, nagu pilv, järgmisele puule.

  2. Marianne says:

    Wow! Kui kenad!`Mis obje täpsemalt pildistaud, sest siis saan ise ostes arvestada, mis tulemused võiksid mis objel olla:) Oskaks arvestada..Plaan osta ka midagi taolist.Ef 300mm f4 (Sigma +1,4 kon.) jah?Ehk saaksin täpse nimi/margi, mille hinda saaks ise enda jaoks netipoodides müüdavaga võrrlda:)Palju selline obje millega selliseid häid pilte ka maksaks;)Suus aitäh!

  3. Mario says:

    Remol peaks oleam Canon 300mm f/4L IS USM plus siis konverter. Aga jah ega obje pilti tee… Kurat sa ikka oskad mees neile ligi pugeda :P

  4. Anonymous says:

    Oioioioioioioioioioioi, niiiiiii toredad pildid, kohe tummaks võtavad. Väga armsad linnukesed ja suurepärased võtted. Mulle meeldib eriti see tagurpidi-rippumise pilt.

  5. Remo says:

    justament, nagu Mario ütles

  6. HampshireBirder says:

    remo, your photos are truly inspiring. you should be proud.

  7. guild-rez says:

    remo,we have Pine siskin in our backyard, love to watch the birds..little tiny creatures.Wonderful pictures again..thanks for posting them.cheers from Canada

  8. Risto says:

    jah, seeriad on lahedad :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv