Härmas loodus ning metskits. Roe deer, Capreolus capreolus

February 12th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Tags: , ,

5 Responses to “Härmas loodus ning metskits. Roe deer, Capreolus capreolus”

  1. AndresL says:

    Olgu öeldud, et 2 päeva veel aega!http://2007.photobloggies.org/

  2. Elina says:

    Lummavalt kaunis pilt. Kompa meeldib.

  3. Karl Adami says:

    Tahaks ka kaugemale loodusesse minna. Kohe väga kaugele Talinnast.Ilus pilt, mulle meeldib just karguse ja muhedate toonide pärast.

  4. Helen says:

    Remo, kas Sa töötled oma pilte ka Photoshopis? Või see pilt, mille Sa üles paned, ongi pilt, mille kaamerasse püüdsid?Imeilusad on nad küll kõik…

  5. Remo says:

    Helen, kuna pildistan RAW’s, siis tuleb mul interpretatsioon ise ära teha. JPG või TIF puhul teeb seda automaatika. Lühidalt öeldes lükkan vajadusel ise levelid (hele ja tume ots) paika. Iga pilt seda aga ei vajagi. Võin siiski öelda, et need pildid, mida sa siin näed, ongi need, mis kaamerasse sai püütud. Kajastades nähtut võimalikult reaalselt. Objekte ma ei eemalda(peale sensoritolmu) ega juurde ei kleebi, paigutust ei muuda. Võte sünnib kohapeal, mitte hiljem arvutis.:)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv