Kadakatäks vihmas, Whinchat in the rain, Saxicola rubetra

June 18th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Uncategorized .


Viimased 2 päeva on päris vihmased olnud :)

8 Responses to “Kadakatäks vihmas, Whinchat in the rain, Saxicola rubetra”

  1. prillmadu says:

    Nii lahedalt on vihmapiisad pildile jäänud. Kas on linnukesel muret – paistab teine nii rahul olevat sääl oksa pääl.

  2. pepsik says:

    Mina ei tea, aga see pilt lummab, piisad ja see pisike tähtis peategelane…

  3. Tizio says:

    Great photos on your blog, complimenti!Ciao

  4. Ketlin says:

    heii,küsisin ükskord rohkem sinu fotokogemuste(fotokool jne.) kohta:)Lubasite sellest lähemalt kirjutada,kui rohkem aega tekib ja ma tahaks teada millal võiks teil kui kindlasti väga hõivatud fotograafil selleks aega olla:)?Pildid on imelised(L)

  5. nipitiri says:

    nii… :)sättisin end sääse unelaulu peale norima…ja norin edasi:misse siis olgu…kui on kadakalinnuke – olgu kadaka pealkui pajulinnuke – siis paju otsasjne:paga kui ausalt… siis hullult täpselt annab see pilt edasi eilse ilma… tunnen, et juuksedki hakkavad niiskusest krussi tõmbama…:)

  6. Remo says:

    tere Ketlin,vabandust, et sellele küsimusele vastata unustasin. olen puhas iseõppija – ühelgi fotoalasel kursusel ma käinud ei ole. Tehnilise poole sain käppa,kui vene täismanuaalse filmipeegelkaameraga Zenit pildistasin. Seal tuli kõik ise paikasättida ja ka valgus ära mõõta. Hiljem sai seda juba nn silma järgi tehtud, kunaeksponomeeter lakkas töötamast. Silma olen treeninud ning treenin mulle huvipakkuvaid pilte vaadates ning analüüsides. Iga kuu saab ka oma 3-4 fotoalast “raamatut” läbi võetud. Viimastel aastatel lisandusidsinna ka loodust puudutavad raamatud. Kui oskad käsitleda pilli, tunned pildistatavat, suhtud loodusesse austusega ja oled loov – siis tulevad ka pildid :)

  7. Rait says:

    Täitsa mõnus vihmane pilt!Mul ka üks küsimus veel:vihma sajab nii… fotograaf on ise vastavalt riides, (staiivil) kaamera 20D+300 F4- mis see teeb? Kas ka vastavalt ilmale kaetud?Kaamera ise vihma/niiskust siis üldse ei karda? Ise plaanisin ka minna sellise ilmaga (mis just mõni päev tagasi oli) välja, aga mure oli kaamera pärast. kas vihm halba ei tee?

  8. Remo says:

    rait: ideaalis võiks see nii olla küll. minu puhul oli kõik vastupidi :Dvihma hakkas tulema ootamatult – kiirelt sain läbimärjaks; hiilisin küürus, varjatesnii kaamerat vihma eest ja võtsin selle välja siis, kui oli sobiv hetk. juhtus ka nii,et selle peale pildistatav ära lendas. pildi kadakatäksist ning karmiinleevikesest vihmas,sain tehtud :)kaamerat(ja objektiivi) ma üldiselt hellitanud ei ole ning vihma ja lund on nad ikka korralikult saanud. seda muidugi vaid hetkel, kui pilti olen teinud – muidu kaitsen teist ikka vihma ees ning oma luck’i püüan mitte pushida :p ja kui kaamera on saanud ohtralt sademeid, olen ikka kohe püüdnud ka suurema vee ära pühkida/kuivatada.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv