Kohtumine lumetormis, Meeting in a snowstorm – Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes

February 19th, 2008 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes
Kuna see on foto, mis pakub elamust just suurena ning veebis läheb nii väikese esitluse puhul palju kaotsi, siis järgnev on väljalõige sellest pildist:

Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes

Tags: , ,

15 Responses to “Kohtumine lumetormis, Meeting in a snowstorm – Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes”

  1. Anonymous says:

    Ohtliku Käilakujuga laev häguselt merelt lähenemas…Kui indiaanlased oleksid maarahvana elanud siin Maa-maal, oleks Esimene Eurooplaste Laev merelt meie-Maale lähenemas ehk võinud paista sama ähvardav…Sellelt pildilt on näha, et Reinuvader on kiskja loom…Nojah, läksin oma mõtteuidudega ehk liiga kaugele…Väga tõsine pilt! Aitüma!Veriora

  2. Anonymous says:

    siil udus;D

  3. prillmadu says:

    Mulle meeldib selle looma kasukas. Ilmselt väga tõhus.

  4. Nipitiri says:

    ja mida need kaks jahimeest siis niimoodi tuisus kondavad?selge, et pildijahimees sai ägeda pildi :) aga hiirejahimees/jänesejahimees/kanavaras… mida sai tema?

  5. Silver Gutmann says:

    üx viiest? uuhhff:-)

  6. Kätlin says:

    väga ilus rebane

  7. Remo says:

    nipitiri: see on üks tubli jahimees, kes praegusel ajal hiiri murrab. suvel võis aga pesauru juurest leida isegi ronga jäänuseid.silver: just, üks viiest, sellel päeval kohatud rebasest :)

  8. Tanel says:

    Deem, oleks see alumine pilt ainult täiskaader… siis oleks nagu mega hea ja mina viskaksin küll fotoka nurka ära :D

  9. Ennio says:

    Ottime fotografie, bravo.

  10. Onedia says:

    BEAUTIFUL I have never seen a fox in the wild.thanks for sharing

  11. Anonymous says:

    Pilt on vägev ja pilti on kiidetud. Mina tahan aga seekord lisaks pildile kiita veel Veriora kommentaari. Harva, kui kommentaar täiendab ja täiustab pilti. Seekord läks nii ja see oli nauditav!

  12. Anonymous says:

    No igatahes väga vinge pilt Remo – kõik on olemas , ainult mida keegi vaid oskab pildis näha …Võluri maailm , milles on kajastatud punakuue ilu kogu olemuse pikkuses ja veel läbi salapärase kardina – etemat annab otsida ….Tuleb meelde üks tuisune päev bussis Tallinn – Rakvere liinil , kus oli küll seesugune hetk , kuid mitte sellises fikseerituses – kogu bussiseltskond vahtis , kuid aparaati kätte saades oli moment juba mööda libisenud …Siinjuures tuli meelde Kalju Suure ütlemine kursustel , millest aastaid tagasi osa sain – ”Sul peab alati laetud (tol ajal rohkem filmiga ) aparaat laskevalmis olema , kui relv ,,,Sest , kui Sul pole seda – siis oled Sa hetke , mis libiseb igavikku , juba ette käest lasnud! ”(kuni oma kaamera kotist kätte saad ) Ja veel meenub üks teise vanameistri ütelus õhtuse lõkke ääres – tema oli Fred Jüssi – ”Teate sõbrad …kõige paremad kaadrid ilmuvad teie silmade ja objektiivi ette siis , kui teil on parasjagu filmirullid otsa saanud !!! ” Nood sõnad saadavad ilmselt mind kogu elu ja veel kauemgi …See lihtsalt on esimene kord , kus kirjutan kommentaari – endal silm märg …Supersaavutus emotsionaalses plaanis – pane see näitustele välja …Edu ja teravaid kaadreid …Ain Aavik .

  13. Anonymous says:

    Remo, sa jätkuvalt oskad üllatada! No sellist pilti ma pole iialgi kohanud. Ja Reinuvader Rebane oma täies ilus Eesti Rahva Ennemuistsetest Juttudest ja loomamuinasjuttudest välja karanud ning haldjamaale sattunud… Seda pilti ma naudin ja vaatan ja vaatan ja vaatan… Sama lugu oli kunagi ka multifilmiga “Siil udus”, mida ma täielikult kaifisin. Fantastiline tase!!!

  14. Anonymous says:

    Ja Verioralt superkommentaar! Enam paremini ei anna sellist pilti kirjeldada!!!

  15. Anonymous says:

    Lihtsalt suurepärane, vaatan kohe jälle ja jälle

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv