Leethiir, Bank vole, Clethrionomys glareolus

March 31st, 2008 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Tags: , ,

6 Responses to “Leethiir, Bank vole, Clethrionomys glareolus”

  1. Fred R says:

    HelloI’ve discovered your blog few days agoIt’s great!! I didn’t check all your pictures yet but I’m really stocked about it.(even if I don’t speak estonian at all)just one question, do you take pictures each day and you post them the same day or do you post sometimes pictures from your archives?anywaycongratulations for your workFred

  2. Anonymous says:

    oi kus mulle need iired meeldivad ;) pisikesed, karvased, käpakesed siredad, nublud näod peas..

  3. aloee says:

    Remo ja meie kõigi suur sõber on endiselt kenasti elu ja tervise juures. Need leethiire pildid on ikka väga ägedad. See talv jäid omal leethiirest kaadrid tegemata. Remo võiks väikse jutukese kirjutada, et mida leethiire pildistamise puhul võiks teada jne.:P Edu!!

  4. LeeAnn says:

    Wow, I feel like I can reach out and touch it… and want to! Nice job.

  5. Lin at Sandpiper's Place says:

    Soooooo cute! It posed so nicely for you. :)

  6. Anonymous says:

    Nii arrrmas hiireke!!!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv