Kakulaps – Händkakk, Ural Owl , Strix uralensis

May 27th, 2008 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .


Tags: , , ,

12 Responses to “Kakulaps – Händkakk, Ural Owl , Strix uralensis”

  1. Lin at Sandpiper's Place says:

    Outstanding pictures, Remo! I would love to see something like this one day.

  2. D says:

    Mina vist oleksin pahvatanud naerma, kui sellist nässakat näinud oleksin. Ta vaeseke näeb puruvana välja…Üks päev sinu silmade läbi metsas oleks maailma parim puhkus!

  3. prillmadu says:

    Mina hakkasin ka naerma :D:D:DMulle tundub see lapsuke nii armas, et ma tahaksin teda kaisukaruks. Hästi tore tegelane. AITÄH, REMO!

  4. prillmadu says:

    Küsimus Remole: kas sa käid Silveriga koos pildistamas? (http://www.silver.win.ee/?pid=300 tundub täpselt sama lind samal oksal samal taustal olevat)

  5. Remo says:

    prillmadu: on küll sama lind :) Käisime Silveriga ühel nädalavahetusel koos Kablis ning kuna teepeal oli mul teada 1 värske kakukoht, siis sai sealtki läbi põigatud.

  6. Andres Tamm says:

    sama kakuke muidugi ..erandiga et silveril on kakukesele kroon pähe tehtud (H) kes ei usu vaadaku järele.Ise sain ka hiljaaegu kakukogemuse-kodukakupere näol… väga lahe on jälgida neid.

  7. prillmadu says:

    :D Tundub, et see lapsuke nautis täiega fotomodelli tööd.

  8. Kärol says:

    Ma ei saa aru, on ta noor või vana siis?

  9. Andres Tamm says:

    @kärol otseloomulikult noored kakud

  10. Remo says:

    Noor, kuigi näeb väga vana välja :) Juba vähem kui aasta pärast on ta juba päris kaku nägu ning väljanägemiselt majesteetlik:http://moment.ee/aju/linnud/h2ndkakk_5778.jpg

  11. Anonymous says:

    Väga vahva hall mütakas. Väääga armas ka!! Sobiks hästi kaisu(karuks)kakuks… Jätab sellise pisut räsitud mulje. Tore pilt!-K-

  12. Nanou says:

    He looks so sleepy, suppose he is very young. Beautiful.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv