Õhtu heinamaal – Suurkoovitaja, Curlew, Numenius arquata

May 28th, 2008 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Tags: , ,

21 Responses to “Õhtu heinamaal – Suurkoovitaja, Curlew, Numenius arquata”

  1. Kätlin says:

    mm…kullerkupud

  2. Andres Tamm says:

    @remo aga kas taevariba väljajätmine poleks nagu nats paremaks pilti teinud ? mina vähemalt oleks ilma taevata kadeerinud.

  3. Andres Tamm says:

    ja ülemisel pildil oleks paremas nurgas asuva puu välja jätnud…horisont tundub ka viltu olevat.

  4. Remo says:

    Andres, see on maitse asi. Minu jaoks ei oleks (tehtud sai ka väiksema taeva osakaaluga) ning puud ma samuti välja poleks jätnud, kadreerides linnu siis pildi keskele??!? Horisondist rääkides on siin tegu kerge langusega kuni kraavini (paremal) välja. Horisont nüüd häirivalt viltu küll ei ole. Mingid otsitud vead?

  5. prillmadu says:

    Mina pole fotoasjatundja ja viltune horisont häirib mind vaid siis, kui see tõeliselt viltu on, aga taevariba kullerkuppude pildil annab minu arvates just kogu loole kena tooni.

  6. maris says:

    To Andres Tamm:Andres, sinu kommentaarid ausalt öeldes hakkavad juba ära tüütama ja suisa tekitavad viha. Selle asemel et siin fotodelt n.ö vigu otsida võiksid pigem keskendudaoma fotode kvaliteedi tõstmisele ja pigem neilt otsida, kus horisont viltu, segav puu või muud sellist. Võrreldes sinu ja Remo pilte on sul ikka tublisti arenguruumi. Pead end loodusfotograafiks, aga ise ei tunne kõige tavalisemaid lindegi ära!?P.S. Remo, sinu fotod on küll võrratud!

  7. Andres Tamm says:

    @remo ei otsi ma vigu ..lihtsalt avaldasin oma arvamust,kommimise mõte ongi ju et ütled välja mida mõtled. @maris ei maksa kohe närvi minna..Remo pildid on fantastilised ja enda fotodega polegi ma neid kunagi võrrelnud.kuis saaksin seda teha kui olen sellel teel nii roheline. Rahune maha.

  8. maris says:

    Andres,selline võhiklik “kommimine” ajab lihtsalt närvi.

  9. Andres Tamm says:

    maris küll võib elus raske olla kui iga tühise asja pärast endast välja minnakse. Enesevalitsust sul üldse pole ?

  10. Kätlin says:

    okei – mmmm…suurkoovitaja ka :ptegelt on nii soe pilt

  11. Janno says:

    Lahe lind see pikanokalind ja valgus veel eriti mmaaguus! Horisondi ja puu jutt on küll naljakas :)))

  12. Anonymous says:

    kullerkupud on nii armsad. kuld kullas..;)

  13. dzonn says:

    Ega härra Remol juhuslikult pole mõtet tulnud anda välja enda pildiraamatut nagu Sven näiteks on teinud? Ma usun, et päris mitu ostjat oleks sellele ja samuti saaks hea kingiidee. Kui just see suur saladus pole..

  14. Indrek says:

    http://indrekt.planet.ee/fotod/kes.JPGKas sama liik? Sai teda eelmine nädalavahetus maal jälgitud, kuid lähedale ei õnnestunud saada.

  15. Remo says:

    Mulle tundub, et sinu pildil on tegemist väikekoovitajaga.

  16. Kärol says:

    ooo kullerkupud. Minu kevade lemmikud:)

  17. Anonymous says:

    Mulle ka kullerkupud on alati meeldinud. Sellised armsad lillekesed. Aga sellises valguses pole ma neid iialgi näinud. Remo, nii nagu linde-loomi, nii oskad sa ka muud loodust näha omapärases võtmes. Tänud sulle selle eest! :-))-K-

  18. Lin at Sandpiper's Place says:

    The golden light on these is breathtaking. Really beautiful images.

  19. Ingrid says:

    Kullerkupu pildi point ongi need kaunid lilled õhtutaeva poolt valgustatuna.Maksimaalne!!!Sa, Andres, keri pilti nii, et taevast näha pole ja sa näed, et pilt on kordi magedam.

  20. Triin says:

    Minu jaoks on ka see taevas ja puu nendel piltidel lausa hädavajalikud kompositsiooni täiendajad, lisavad põnevust ja mh põhjendavad kullerkupupildi valguse ära. Muidu oleks minu jaoks staatilisevõitu ja igav. Eks arvamust võib ju avaldada, aga mul on hea meel, et Remo eelkõige enda tunnetust järgib oma pilte tehes. Targemaid õpetajaid on vist väga vähe… Tõesti maagilised pildid. Suurkoovitaja valisin praegu oma arvutisse taustaks. Ja siis tulin vaatama, et mis kommentaarihunnik siin all on ;-)

  21. Triin says:

    Tegelikult on väike kriitika ka vahel hea asi. Nüüd ma tean, et minu lemmikpildil, sel suurkoovitaja omal, oli maapind kaldu. Nii et kuigi see norimine kedagi häiris, siis ma tänaks kriitikut ka.Muidu ma vaataks ka, et miks silmapiir viltu – kuigi selle puuga kokku see kuidagi sobib väga hästi. Nüüd vaatan ja mõtlen, et maapind oli kaldu :-)Ja ühtlasi pani see mind nende piltide kompa üle arvamust avaldama :-) mul on hea meel, et sain oma poolehoidu väljendada.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv