Sirutus – Väiketüll, Little Ringed Plover, Charadrius dubius

May 29th, 2008 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Tags: , ,

14 Responses to “Sirutus – Väiketüll, Little Ringed Plover, Charadrius dubius”

  1. Anonymous says:

    neid “pääsukesi” siia ikka jagub! lahe! ;D kurekaameras tegi Padis ka “pääsukest”

  2. Ranno R says:

    Ei julge kohe Remole kommentaare enam jättagi – need oleks vist kõik ‘ahhh..fantastiline..jne’. Endal hakkab juba imelik, et rohkem kiidusõnu ei oska välja mõelda.Kuid igal juhul, taas super töö ja tõeliselt nauditav foto!

  3. Anonymous says:

    ja kui keegi julgebki midagi kritiseerida, siis tuleb maris ja materdab teid maatasa! nii et ainult kiidusõnu, siis remo muheleb :)

  4. Andres Tamm says:

    graatsiline etteaste..looduspildis juba nähtud (Y)mis sest marisest ikka peljata(A)

  5. Anonymous says:

    mnjah. mõni ikka oskab. väga nauditav igatahes

  6. Anonymous says:

    ei tea. Minu jaoks on pildil midagi valesti. Pilt ehk liiga terav või siis… ah ei tea. Kuidas on ette sirutatud tiib sama terav kui tahapoole jääv pea Lihtsalt arvamus.

  7. eelmisele says:

    See on lihtsalt pilt – huvitav ja samaaegselt ilus ka. Ära nori. Kui ei meeldi, pole mõtet jama kirjutada.

  8. Kätlin says:

    hehee :=)aga tore pääsuke on

  9. Anonymous says:

    Ja ei kirjutagi jama vaid seda kuidas näen seda pilti. Vaatasin ta varasemaid töid ka. Seal hoopis paremaid pilte. Loomulikumaid mida silmal kohe hea vaadata. Kõik pildid ei saagi olla ühtemoodi head. Muidu laiaslaastus teeb mees head tööd. Kutsub vaatama küll.

  10. Anonymous says:

    Kommenteerijad, palun ärge rikkuge seda lehekülge fotopedendusega ära! Selle jaoks on looduspilt.ee kus võib targutada horisondi viltususest või viriseda kompa üle.Remo jagab Teiega hästi vormistatud emotsioone, mis annavad terveks päevaks mõnusa laengu! Muu ei ole siin oluline…Huvitav, kas mõni päris pääsuke ka “pääsukesega” löögile pääseb?Aivar

  11. Anonymous says:

    Hehee… pääsukese stiilis sirutusharjutused! :-))Jah, paluks päris pääsukest ka!Jah tõesti, Remo loob emotsioone, ja vapustavalt häid!-K-

  12. Anonymous says:

    Olles teinud esimesi tutvusi antud linnukesega, tean sellise momendi jäädvustamise väärtust. Põhjenduseks ehk, et see linnuke teeb antud liigutust heal juhul korra poole tunni jooksul, kui sedagi. Ja et olla sel hetkel just parajas kauguses, mõnusa taustaga ja super valgusega positsioonil tulistamisvalmis on ikka kõva:) @Anonymus: teravaks saab tiiva ja taga pool oleva pea, kui ava rohkem kinni keerata – tõde, mis on üks elementaarsemaid fotograafias

  13. Lin at Sandpiper's Place says:

    Wonderful shot. It looks like he is pretending to have a broken wing. Some of our plovers do that here when somebody gets too close to a nesting area.

  14. Nanou says:

    Beautiful!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv