Raamat "Loodus kutsub"

December 13th, 2008 by Remo Savisaar | Filed under News / Uudised .

Kallid looduse sõbrad!

Mul on Teile hea meel teatada, et minu raamat “Loodus kutsub” on valmis ning saadaval! :)


Lähemalt loe siit: looduskutsub.moment.ee

My new book “Loodus kutsub” (Nature calls) is now available!
Details in english will be added soon.

26 Responses to “Raamat "Loodus kutsub"”

  1. Neeme says:

    Palju õnne!!! Usun, et raamat saab väga paljude loodusesõprade ja fotohuviliste tähelepanu osaliseks.

  2. andres says:

    Õnniltused remo ka minu poolt ..kaua tehtud kaunikene…

  3. Jarek says:

    Palju õnne! Väga ilus kaas ja üks teetähis sul jälle paberisse valatud. Kohtumiseni metsas.

  4. Janno says:

    Jess!! Palju õnne!

  5. Anonymous says:

    Palju tiraažiks kah on?

  6. iibis says:

    Kasutan ka juhust, et kiita. Ostsin täna kalendri, vaatasime lastega ja tütar kiitis: küll on vahvad jutud! (Ta pidas silmas siis neid kommentaare piltidele).Pildid oli muidugi ka kaunid. Ootuspäraselt.

  7. Anonymous says:

    Palju õnne raamatu puhul, ingliskeelse nimevariandiga peaks ettevaatlik olema ( http://www.merriam-webster.com/dictionary/call%20of%20nature ) ja Hr Ventura tuleb ka meelde ;)

  8. Leslie says:

    I will buying one!

  9. Anonymous says:

    Varrak jälle on (ootuspäraselt) kaunite fotoraamatute hinda tõstnud. Aga raamatukaanepilt on vapustav!!!

  10. Ergo says:

    Suurepärane uudis, olen seda juba ammu oodanud! Egas midagi, homme on siis poodi minek :) Palju õnne!!!

  11. Anonymous says:

    Soovitaks raamatu ka inglise keelde tõlkida.

  12. CV says:

    Lõpuks ometi! See on väga oodatud raamat :) Aitähh, et tegid.

  13. Liisi says:

    Palju õnne ja aitäh, et vaimustavad fotod kaante vahele panid! :DKas on mingi väike võimalus saada ka autogrammiga teost?

  14. Remo says:

    Aitäh! :)Jah, raamatusse on võimalik saada ka minu käpajäljed ning pühendusegi.Olenevalt huviliste hulgast, tuleb siis selleks puhuks teha mingi tunnine istumine. Linnana näen hetkel Tartut, kuid võib-olla annab seda teha ka Tallinnas (sellel laupäeval? asi lahtine, vajab veel täpsustamist). Tartus tõenäoliselt sellel pühapäeval. Signeeritud raamatut saab soetada ka otse minult, sellisel juhul on hinnaks 415.- krooni. Huvilistel palun end kirja panna, kas siia või e-maili peale. Minu käest raamatut soovijatele edastan pangaarve, kuhu ootan makset raamatu eest hiljemalt reedeks.Väljaostmisele lähevad vaid need raamatud, mille eest on 19.dets 10.00 hommikuks raha laekunud.

  15. Remo says:

    Raamatu tiraaž on 1500.

  16. Ti:a says:

    ÕNNE! < HREF="http://tiiauspaikka.blogspot.com/2008/12/blogikalender-15122008.html" REL="nofollow">Liitsin Teie ilusa huvitava blogi oma blogikalendrisse. Jõuluootust ja tarka silma ilusate hetkede leidmiseks!<>

  17. Karl says:

    Kas sellest 1500-st tuleb Remo välja, st kas jagub? Need lähevad ju nagu soojad saiad.

  18. Anonymous says:

    Minu mure jälle selles, et no ei ole Rimides müügil seda kalendrit, mitte ei ole…huvitav, kas on siis läbi müüdud või mis… :(

  19. Remo says:

    Jah, paljudes kohtades paistab kalender juba otsas olevat. Arvan, et Sulemehe poodidest võiks seda veel saada. Kindluse mõttes võib kirjutada sulemehe e-mailile (sulemees@sulemees.ee) ja uurida, kas ja kus poes seda veel olla võib. Kui mulle kusagil poes kalender veel silma peaks jääma, annan sellest siin teada.

  20. Anonymous says:

    CONGRATULATIONS!!It is sure to be a big seller. You take the most fantastic pictures. Best of Luck to you!

  21. Anonymous says:

    I’ve never commented before, but I love your photos, and I just told my husband that all I want for Christmas is this book! Thank you!

  22. Bronwen says:

    Awaiting those English details for buying your book eagerly. I have been following your blog for over 2 years now with interest both as a fellow birdwatcher and also a lover of fine photography. Having recommended your blog to many of my friends I can assure you there will plenty of book sales in Australia!Remo, Have a very Happy Christmas and every blessing and joy in the year to come.

  23. Pisike Sipelgas says:

    Raamat pakkus üllatuse.Esiti niisama pilte sirvides ei olnudki nagu midagi eriti. Aga kui eile võtsin tõsisemalt ette ning hakkasin lugema ja pilte vaatama, siis hakkas raamat elama. Tekstid on ülioluline osa raamatust.5+.Tänud, Remo.

  24. Janno says:

    Sain raamatu kätte! Pildid on ikka supersuper, üllatusi igal leheküljel. Lugeda pole veel jõudnud. Tubli töö on ära tehtud, aitäh Remo!

  25. JohnSmyth says:

    Hi,To add to what has been said already, please add English details as soon as possible – I can’t wait to buy this book.Congratulations on another year of brilliant pictures and have a very Happy Christmas!/John

  26. Joachim says:

    Hello Remo,I just want to say that i like your book very very much!I don’t understand the estonian language, but that doesn’t matter, the pictures are wonderful!With best regards from Austria!Joachim

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv