Põmaki! Metssiga, Wild boar, Sus scrofa

March 27th, 2009 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Tags: , ,

9 Responses to “Põmaki! Metssiga, Wild boar, Sus scrofa”

 1. Anonymous says:

  Ära löö last!

 2. Anonymous says:

  hohoho, metsseapusa!

 3. Lammas Naljahammas says:

  Ma saan aru, et ma peaks rohkem kommenteerima pilte ja vähem neid enda mõtteid, mis mul piltidega seoses tekivad :P aga…Mul on maal võimalik valida kahe metsa vahel. Ühes võin ma näha metskitsi ja rebaseid. Teises võin ma näha hunti, ilvest, metssigu ja kes teab – võibolla karu ka.Ma millegipärast eelistan seda esimest metsa :P Ma nt ei tahaks, et metssiga mulle säherduse põmaka annaks :D

 4. Anonymous says:

  Kas see on mingi kasvatus-või karistusmeetod? Kui ma õigesti aru saan, on pildil ema põrsastega? (nad on nii karvased nagu metsjeesused,oleks veel triibud, siis saaks aru, kes on kes)

 5. Anonymous says:

  Nice ;) What they are doing there?

 6. prillmadu says:

  Hahhahhaaaa, päris hea – karmi käega kasvatus. Kuidas oli siis sellega, et “ära löö last” ja “head lapsed kasvavad vitsata”…? Küllap see lapsuke kuulab edaspidi ema sõna.

 7. Anonymous says:

  Nägin eile ka kolme ja jägisin üle tunni aja .Kuigi olen jahimees,jäid minust nad kõik veel sinna.Pildid kahjuks talletasin mällu :-)

 8. Anonymous says:

  Remo, väga hea hetke oled ära tabanud! Nüüd näeme me ka sealikke kasvatusmeetodeid. ;-)-K-

 9. Anonymous says:

  :o) Ja need teised lontud, kes pildil esiplaanil, on oma sahmakad vist juba kätte saanud…

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv