Kägu, Cuckoo, Cuculus canorus

June 16th, 2009 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Tags: , ,

8 Responses to “Kägu, Cuckoo, Cuculus canorus”

  1. Anonymous says:

    Ohoo, kägu on täitsa eksootilise välimusega lind :)

  2. Nipitiri says:

    alumisel pildil istuks nagu piiga männioksal, seelik laiali :)

  3. Nadege says:

    There are not easy to see in the woods so thank you so much for this beautiful shot.

  4. MARRE says:

    ma ei väsi imestamast selle üle, kuidas Sul on oskust teha üheaegselt looduspilti, mis on n.ö dokumentaalne, hariv ja informatiivne, aga samal ajal kunstiliselt nii imekaunis ja emotsionaalselt puudutav.

  5. Lammas Naljahammas says:

    eelpool (marre poolt) nimetatud põhjustel ma loodan, et sa, remo, mõtled kunagi (kui huvitava(ma)d eneseväljendus- ja eneseteostusviisid on end juba ammendanud) ka sellisele pildikogule, mis on mõeldud lastele (A). sest mulle tundub, et harivaid JA kunstilise väärtusega JA emotsionaalselt puudutavaid (mis on õppimist soodustavaks teguriks) pilte loomadest (k.a lindudest) lihtsalt ei ole. nt on lasteaialastele kägu õpetada parem selliste piltide järgi :) kui nõuka-aegse kivistunud poosis linnu pildi järgi :) (päris kägu oleks muidugi kõige parem, aga alati ei ole säärast võtta :D).

    (ega ma sundida ei saa, aga ma soovitan ;))

  6. prillmadu says:

    Ah et see siis ongi kägu! Ma pole elu sees kägu ise näinud, ainult kuulnud. TÕesti hariv ja õpetlik.

  7. Anonymous says:

    piinlik tunnistada, aga see on ka minu esimene kohtumine käoga. kuulnud olen kukkumas küll, aga pole kunagi mõelnud, milline ta välja näeb. vot siis – linnalaps.

  8. Anonymous says:

    Ka mina pean oma häbiks tunnistama, et pole elu seeski seda mõneti kummalist lindu näinud. Ilma Sinu piltideta jääks suur osa Eestimaa ilusast loodusest nägemata. Sealjuures saab ka harida ennast.
    Tänud selle eest!
    -K-

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv