Kaljukotkas e. maakotkas, Golden Eagle, Aquila chrysaetos

February 11th, 2010 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Tags: , ,

9 Responses to “Kaljukotkas e. maakotkas, Golden Eagle, Aquila chrysaetos”

  1. Merje says:

    Silmad nigu tõllarattad. Võimas lind.

  2. Anonymous says:

    Aukartustäratavad tiivad, kas hakkab õhku tõusma?

  3. prillmadu says:

    Eriliselt sõjaka väljanägemisega tiivuline. Esimest pilti vaadates tekkis mulje, et nüüd kohe sööstab uudishimulikule fotograafile õpetust jagama…

  4. C.U. says:

    Vanarahvas kutsus veel ka “laanekotkaks”. Tõeliselt kaunis lind.

  5. roksu says:

    Vabandage kui see loll küsimus ,Kas sa käid iga päev pildistamas?

  6. Judy says:

    Hard to say which image I like better – where he is looking at me, or where he is on his tiptoes, ready to spring into flight!

  7. Remo says:

    Roksu: Ei käi iga päev, kuid näiteks paar nädalat tagasi (siis kui need karmid külmad olid, -28 jne) sai käidud 14 päeva järjest. Kahjuks sisaldab see amet aga ka paljut muud, peale pildistamise. Tavaliselt tuleb aga 3-4 korda nädalas ikka ära.

    See kui tihti ma käin sõltub erinevatest asjaoludest. Seal mängib rolli ka ilm ning liik, kas ja kellega ma konkreetsel hetkel tegelen. On perioode, kus mõne liigiga tegelemise ajaline võimalus on loetud, sellel ajal tuleb anda endast maksimum ning 110% tähelepanu läheb liigile. Tõusust-loojanguni.

  8. Kätlin says:

    ohohh

  9. Patricia Walter says:

    Très bel instant.
    Amicalement

    Väga kena hetk.
    Tervitused

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv