Eriline, Special

November 9th, 2010 by Remo Savisaar | Filed under Close-up / Lähivõtted .

pärlites leht, leaf, pearls, sügis, autumn
Sügisesed, pudenenud lehed – hallid, luitunud, värvitud. Kuid üks neist hakkab oma säras juba kaugelt silma, see üks on eriline, pärlendav.

8 Responses to “Eriline, Special”

  1. Tiiu says:

    Sügislehtede kuninganna, pärlitega üle puistatud!
    Loodus on imeline ja tore, et Sa, Remo, seda meiega jagad.

  2. Judy says:

    Wow!! I love the water droplets!!

  3. Sinitihane says:

    Kui ühel inimesel on kõik pildid erilised, siis ma kohe imestasin oma blogirullis su tänast pealkirja nähes. Mõtlesin, et no mis sealt tuleb, et see veel eriline saab olla. Ja näe, ongi!
    See pilt meeldib mulle eriti, sest olen ise veetilkadest fastsineeritud.

  4. Anna says:

    Sügisestes langenud lehtedes on midagi, mis minu sisemised esteetikalõpmed alati liikuma paneb, olgu need lehed siis hommikustes vihmapiiskades, härmatises või lihtsalt päiksevalguses – pilk jääb alati kauemaks kinni. Samamoodi mõjuvad mulle noored sõnajalavõrsed. Ilmselt leiab siit mingi sarnase “mustri”, kui sügavamalt analüüsima hakata. :P

  5. Tänud, thank you! :)

  6. Jaa… need sõnajalavõrsed mõjuvad mullegi nii :)

    Lehtedest rääkides, siis olen viimasel ajal neist lummatud ning järgmine nädal suskan siia vist veel ühe lehtede pildi ;)

  7. Your photography is absolutely stunning!

  8. Thank you, Diane :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv