Röövlipealik – Ronk, Raven, Corvus corax

March 23rd, 2011 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Ronk, Raven, Corvus corax

Tags: , ,

14 Responses to “Röövlipealik – Ronk, Raven, Corvus corax”

  1. Kersti says:

    Täiesti sõnatuks võtab see pilt! Tekib peaaegu tunne et see on lavastatud, aga kui mitte, siis peaks see foto küll mõne auhinna saama. Täiuslik komposistsioon looduse ringkäigust!

  2. Niipalju siiski on lavastus, et see hukkunud põder on sinna toiduks viidud inimese poolt. Samas see, et see sõrg niimoodi püsti on – see oli puhas juhus ning üllatas mindki, et see ju ideaalne troon sellele röövlipealikule :)

  3. Ingrid says:

    Oeh, Remo, oehhh…..

  4. prillmadu says:

    Tõeliselt karm tegelane. Eks püüa ligi minna.

  5. Aarne says:

    Väga ilus! “Istumisoksa” uus tase :-)

  6. Kadi says:

    Nukker, kuidas samas lihtsalt suurepärane pilt! Vääriks küll mõnd auhinda.

  7. Mul on auhind juba käes – see, et see foto Teid liigutas. Tänud! :)

  8. Janika says:

    ohh, alles mitmekordsel vaatamisel ma tõesti NÄGIN, mille peal see lind istub. Algul pidasin seda puuoksaks. Efektne, pole midagi öelda. See kabi või sõrg on ka muidugi väga graatsiliselt kuidagi…nagu oleks elus looma küljes.Ehkki kahjuks ei ole. Pilt muidugi on super :)

  9. eva says:

    Tõeliselt karm portree.

  10. cax says:

    Ronkadel on alati sihuke nagu veidi muhelev nägu peas. Tegelikult on neil ka huumorimeel täiesti olemas, niiet ilmselt on neil muhelemiseks ka põhjust – ja sellel linnul eriti – kõht täis ja..

  11. Tiiu says:

    Võimas! Remo on küll sildistanud foto Röövlipealikuks, mulle meenutab pigem vana ja väärikat indiaanipealikku, kuigi puudub värvilistest sulgedest peaehe.

  12. biologion says:

    This photo is amazing! The fact that the raven is sitting on the ungula makes this photo special and breathtaking.

  13. uuvana says:

    What a wonderful portrait of my favorite bird. And the “branch” he’s sitting on just makes it really special, like said above.
    Thanks for sharing your photos.

  14. Piia says:

    Uskumatu pilt!
    Sageli olen mõelnud, miks nii vapustavaid fotosid nii vähe kommenteeritakse. Täna jõudsin järeldusele – need löövad lihtsalt tummaks ;)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv