Õhtupilved, Evening clouds

August 25th, 2011 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

Õhtupilved, Evening clouds, meri, õhtu, sunset, päikeseloojang, hiiumaa
Õhtune meeleolu rannikul.

6 Responses to “Õhtupilved, Evening clouds”

  1. Vaido says:

    Küll on mõnusais toonides mustrid!

  2. Kissu says:

    Augustikuu pilved on tõesti imehuvitavad ja -kenad…:)

  3. Piia says:

    Sain täna järjekordse pildipaki ilmutusest kätte ja mõtlesin ei tea, mitmendat korda juba, et peaks lähiajal ikka digipildistamisele üle minema. Ja siis tekkis küsimus, kuidas on kõige nutikam digikogu säilitada. Kuidas Sina, Remo, oma fotosid ladustad, kui saladus pole?

  4. Minul on vähemalt kaks koopiat piltidest kõvaketastel (1TB / 2TB). Üks komplekt on välisel kõvakettal, teine arvuti kõvakettal.
    Kui viimane aga tühjendamist vajab, tõstan koopia teisele välisele kõvakettale. Pea alati on kõik dubleeritud. Koopiaid hoian füüsiliselt eraldi – st üks on ühes, teine teises kodus.

    Kui ma alustasin, siis tegin koopiaid CD plaatidele. Hiljem DVD plaatidele. Nüüd satuvad DVD plaatidele vaid trükiks ettevalmistatud pildid. Tänasel päeval on aga suured(1, 2TB) välised kõvakettad üsna odavad ning sinna mahub kohe mitme aastajagu pilte.

  5. Aivar says:

    Vägevad pilved! Kui saladus pole, siis mis fookuskaugus oli?. Kui varundamistset rääkida, siis Remo variant on hetkel kõige lihtsam ja soodsam. Muidugi peab olema järjepidev ja varundamist regulaarselt tegema. Ise plaanin asja uuendada ja veidike automatiseerida. Uus lahendus oleks selline:
    http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS211j&lang=enu

  6. Piia says:

    Aitäh, poisid, panen kõrva taha ;)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv