Põdrapull, Bull Moose, Alces alces

September 17th, 2012 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Põder, Põdrapull, Moose bull, Moose, Alces alces, Hommik luhal, Morning at the floodplain meadow, sügis, sügishommik, roostik, pilliroog, Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Põdrad on aktiivsed – käimas on jooksuaeg. Autojuhtidel tasub olla hämaral ning pimedal ajal ekstra ettevaatlik!

Tags: , ,

6 Responses to “Põdrapull, Bull Moose, Alces alces”

  1. Ingrid says:

    …aga seenelistel?! Kas tasub ka varuda külma närvi kui seesugune Must Mägi metsas vastu juhtub (küsitud hirmusegase vaimustusega hääles)

  2. Triin says:

    Põder on täitsa kena oma punase silmaga, aga tegelikult meeldib mulle selle pildi juures enim taust – paremal paistev puuvõra ja aimatavad rohukõrred on mõnus kooslus.

  3. Kristjan says:

    Minu arust toob see pilt hästi välja selle, et põder on tõesti Eesti metsade suurim loom.

  4. Harcourt Béatrice says:

    Thank you for that !

  5. Judy says:

    The young ones look so funny with their little antlers…

  6. Jaanipäev says:

    Kas ta siis juba oma suured sarved maha jooksis? Vôimas, korpulentne, tervisest pakatav isasloom, kes annab häid, tugevaid järglasi. Kôkkusulavus taime ja loomariigi vahel. Vôimas!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv