Suur Hall – Habekakk, Great Grey Owl, Strix nebulosa

December 7th, 2012 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Habekakk, Great Grey Owl, Strix nebulosa Alutaguse rahvuspark, Alutaguse National Park Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Alutaguse rahvuspark, Alutaguse National Park , Eesti, Estonia. Looduskaitse I kaitsekategooria liik.

Tags: , ,

8 Responses to “Suur Hall – Habekakk, Great Grey Owl, Strix nebulosa”

  1. Aime says:

    Mul lihtsalt ei ole sõnu!

  2. Triin says:

    Fantastiline lind ja pilt. Kakk nagu piiluks silmanurgast objektiivi poole. Kas nad tavaliselt pead ei pööra kui mööda lendavad?

  3. Thierry says:

    Magnifique !

  4. Harcourt Béatrice says:

    Bravo, Never seen that before !

  5. cax says:

    Pikeeriva hävituslennuki kroonika :D
    Gilbert Klingel oma raamatus “Saar ookeanis” on öelnud, et vaevalt keegi hakkaks imetlema ründava tiigri, hai või hävituslennuki ilu, sümmeetriat, graatsiat jne – aga siin ON see kõik olemas – täiuslik! Ja no kakuke-linnuke tahab ka ju süüa – võib vaid õnnelik olla, et ta pole pteranoodoni suurune ja inimesi ei jahi, vaid hiirekesi :D

  6. prillmadu says:

    Imekena linnuke ja suurepärased karvased jalakesed! Küll temal võib hea soe olla. Ma olen alati imestanud, kuidas linnukesed oma peenikeste koibadega talvel ära ei külmu, aga kakuke tõmbab karupüksid jalga ja ei mingit muret!

  7. Triin says:

    Kus kandis pildistatud? Kas kirde-Eestis?

  8. Thank you, tänud!
    Jah, Triin :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv