Kaks põtra, Two elks

January 29th, 2014 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Põder,

Tags: , , ,

3 Responses to “Kaks põtra, Two elks”

  1. Cax says:

    Einoh, täielik peitepilt ;P
    Aga siia juurde tahaks lugu, pliispliispliis :D

  2. Cax, saamislugu on väga lihtne. Olime sõbraga lõpetamas kakuliste otsimist ning võtsime juba suuna kodu poole. Autoga tagasiteel olles märkas sõber ühtäkki, et, WTF, põder ju siinsamas, keset raielanki! Peatasime auto ja püüdsime autost väljumata mõned pildid teha, kuid põder pidas targemaks väärikalt eemale silgata. Seejärel märkasime raielangi servas ka põdramammat vasikaga, kes nüüd samamoodi vaikselt eemale liikusid. Tulime autost välja ja tegime mõned klõpsud. Näis, et pilti siit enam ei saa. Loomad olid peidus. Siiski-siiski otsisin korra proovida ja otsida nö vaba augu, kust loomad paremini kätte võiks paista. Tegin selle pildi ära ja jäin kärsitult ootama, millal sõber järgi jõuab. Paraku otsustasid põdrad minna sügavamale tihnikusse ning sellega lõppes ka see kohtumine.

  3. Cax says:

    Ahah. No tänan, täitsa vahva oli. Olen sedasi kunagi rebast ja kitse kahe tallega jälginud, kuid fotokat muidugi ei olnud ja tuli need elamused lihtsalt mälu tagasahtlisse talletada.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv