Nad on väljas! They are out! :)

May 8th, 2015 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Kodukakk, Tawny Owl, Strix aluco linnulaps kakulaps baby chick Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Võite ette kujutada, kui hea tunne mind valdas nähes neid karvapalle pärast pikka-pikka ootamist! :)
Üleeile hakkasid kodukakutibud aktiivselt oma pesaõõnsusest välja kiikama. Pesaõõnsus asub neil üsna kõrgel – umbes 12 meetrit maapinnast. Sealt on neil aga hea vaade! :) Praeguse seisuga on kakulapsi vähemalt 4! Eile lahkusid esimesed kaks pesast ning täna varahommikul kulus mul poolteist tundi pingsat otsimist, et üks neist lõpuks üles leida. Märkasin teda siiski tänu pasknä4ri antud vihjele. Kakulaps oli umbes 10ne meetri kõrgusel puul, nii peidus, kui vähegi olla sai. Pädevat pilti sealt muidugi ei saa. Meeleolu on mul igatahes ülev! :) Kasvuvahe neil ka üsna väike ja kõik on hästi toidetud. Seega tahaks loota, et vennatapp (kainismi ja kannibalism) on selles peres tabu.

Tags: , ,

5 Responses to “Nad on väljas! They are out! :)”

  1. Cax says:

    Puupokud :D

  2. Cax says:

    Või samusedki – puidufnatid – Hatifnattus dendrobicus XD

  3. Anonymous says:

    Võrrratuuu!!

  4. l'angevine says:

    un qui me semble moins curieux!!!lol

  5. Triin says:

    Mõnus uudishimu! See võib ikka eriline tunne olla, kui peale mitut nädalat (inimese eluea mõistes päris korralik arv aastaid) kitsas hämaras õõnsuses saab esimest korda välja vaadata. Väljaspool on kõik palju suurem ja avaram. Samas tõeline julgustükk õõnsuse servalt sinna tundmatusse sukelduda.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv