Kurepere, Crane family

June 22nd, 2015 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Sookurg, Cranes, Grus grus kurelaps armastus  chick baby perepilt family auhind auhinnatud awarded Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid

Mõnusat suve ja hääd jaani! :) Happy Midsummer!

Tags: , ,

4 Responses to “Kurepere, Crane family”

  1. Cax says:

    Eh, jäin vaatama neid uhkeid sabasid ja esimese hooga ei märganudki, et tita ka :) Kuidas nii pisikesest saab nii suur ja majesteetlik lind!
    Olen ka kunagi sookurge suht ligidalt näinud – sel hommikul, kui sain 16. Magasin lakas ja ärkasin umbes viie ajal üles kurgede valju kisa peale. Toppisin end riide ja hiilisin üle ojasilla – nad olid vanasti olnud allika taga heinamaal, kuid seekord olid kohe tee ääres. Päike tõusis ja udu oli roostekarva-roosa, mis värvis ka kured hõõguvaks, see oli fantastiliselt kaunis pilt. Tardusin, kui neid seal nägin, ja taganesin siis tasakesi silla peale tagasi, aga ei, nad olid mind juba näinud ning lendasid minema. Aga ka see hetk, kus nad oma tohutud tiivad laiali lõid ja kuldses udus hääletult lendu panid, oli täiesti vapustavalt müstiline.
    Läksin tagasi ja hommikul oli mulle teine kingitus veel. Nimelt ei pugenud ma enam uuesti lakka, vaid kiikasin metsaservale, kus ma teadsin metsmaasikaid olevat – ja seal oli kits kahe täpilise tallega! Selliste hetkede nimel tasub elada!

  2. AL says:

    Sookured on ka minu lapsepõlve suvised äratajad. Aitäh Remole pildi ja Caxile imelise hommiku kirjelduse eest:)

  3. l'angevine says:

    oh superbe cette prise,comme si ces deux allaient se battre et que le plus petit oiseau en bas était l’arbitre…

  4. Cax says:

    AL, see konkreetne hommik ja veel teisi kauneid hommikuid ja muid hetki siin :D :
    http://www.rahvaraamat.ee/p/mereh%C3%B5be/667652/et?isbn=9789949967209

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv