Roohabekas, Bearded Tit, Panurus biarmicus

July 24th, 2017 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Roohabekas, Bearded Tit, Panurus biarmicus hiiumaa island Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid landscape nature wild wildlife nordic
Nii nagu möödunud aastal, sai ka tänavu ühel õhtul mindud otsima Hiiumaa roostikest roohabekaid. Neid leida ei ole paraku kerge, kuid aastatega on tehtud omajagu eeltööd ning kasvanud ka kogemustepagas. Sellel korral läks nii hästi, et roohabekad õnnestus ära näha suisa kahes erinevas piirkonnas. Viimasesse kohta jõudsin napilt 15 minutit enne päikese loojumist ning ega ma seal lootusi väga ei hellitanud. Aega ju nappis. Lootsin siiski, et ehk õnnestub habekaid kohata ka seal ning äkki saan mõne neist pildile just viimases valguses. Nii ka läks! Kuulsin ja seejärel leidsin üles ühe uhkete vuntsidega isase roobeka! Mul õnnestus teda jälgida vaid napp minut ja vuptsi – läinud ta oligi.

Tags: , ,

One Response to “Roohabekas, Bearded Tit, Panurus biarmicus”

  1. Triin says:

    Võrratu tonaalsus!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv