Meenutus imelisest talvepäevast, Memory of a wonderful winter day

January 3rd, 2018 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

Meenutus imelisest talvepäevast, Memory of a wonderful winter day härmas härmatis hoarfrost Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Emajõgi, Alam-Pedja looduskaitseala. Suur Emajõgi river at Alam-Pedja Nature Reserve.

7 Responses to “Meenutus imelisest talvepäevast, Memory of a wonderful winter day”

  1. Henri says:

    Very nice !

  2. cax says:

    Väga kaunis pilt!
    Üks mu esoteerikahuviline tuttav ütles kord, et pilt on siis tasakaalus ja hea (kas hea feng shui või lihtsalt vana Hiina tarkus), kui selles on esindatud kõik neli elementi – vesi, tuli, maa ja õhk – ning selles ongi – maa ja vesi niikuinii, aga ka õhk ja tuli – nimelt pilved – õhk, ja loojangu värvid puudelatvadel – tuli.

  3. Cax says:

    Ee… või oli see koidik? Kuigi elementide suhtes vahet ei ole.

  4. Jo-Ann says:

    I always love your photos, but this one just took my breath away. Thank you for continuing to share your passion and skill.

  5. Cax, päikeseloojang :)

  6. Thank you for your kind works, Jo-Ann! :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv