Kuutõus, Moonrise

January 24th, 2019 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

Kuutõus, Moonrise  Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid landscape nature wild wildlife nordic

One Response to “Kuutõus, Moonrise”

  1. Cax says:

    Kas see on siis nüüd see kuulus Via Baltica seal peal? Kui Toots lubas oma punase maakera peale maalida nii koolimaja kui jõe ja uputet parve jõepõhja, siis Kuu peal on BAM ehk Balti Ajuvaba Magistraal.
    Või siis on see nagu see “Tähesõdadest” tuntud Surmatäht, sellel oli ka sihuke triip seal külje peal. Isegi lohukoht on olemas :)

    Kunagi nõuka-ajal sai sõidetud bussiga Talnast Tartusse öisel sügisesel ajal. Ja korraga nägin tee kõrval just sellist tohutusuurt oranži jurakat. Kuu ei saanud olla, selleks oli ta liiga suur ja valel pool teed. Teised bussisolijad samuti vahtisid seda ilmutust, mis aeglaselt langes.
    Pärast kirjutati lehes, et olevat olnud valgustusrakett, aga kas ta ikka oli? Need on hoopis teistsugused. Ju see ikka mingine UHVU oli.
    XD

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv