noor rebane / young fox

August 28th, 2005 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .


noor rebane, kes on just avastanud endast 30m eemal tegutsevad 2 koera. nii tegutsesid nad üksteise teadmata oma 15 minutit, mistõttu üldse proovisin rebasele lähemale hiilida. lootes, et kui ta neid juba avastanud pole, äkki jõuan soovitud kaugusesse. aga ei, kahjuks ei jõudnud. peagi avastas rebane need hulkuvad murdja koerad ning tegi sääred. seda tegin ka mina, ilma, et need koerad mind avastanud oleksid. PS kardan selliseid koeri :p

Tags: , ,

One Response to “noor rebane / young fox”

  1. Tiiu says:

    Ära karda! Koerad on sensitiivsed, tunnevad hirmu ära. Kui ei karda, siis ei tee nad midagi. Gunnar Aarmaa teadis salanõksu, kuidas selliseid koeri taltsaks teha, mina alati vilistan muretult. Vile teeb neid ka taltsaks …minul on toiminud, aga ega ma pole kartunud ka.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv