Ükssarv ja kompanii / One-horned and company

November 17th, 2005 by Remo Savisaar | Filed under Uncategorized .


Lõpuks katab maapinda kohev ning jalge all krudisev lumevaip. Tänane ilm oli üldse üks viimase aja kaunimaid.
Valgus oli mõnus ning päeva lõpus tekkis ka tugev uduvine, mille tulemusena oli nähtavus vaid ~300m. Silm ei seletanud, kust maapind läheb üle taevaks – teadsin vaid, et 600m raadiuses ümbritseb mind mets, mida enam näha polnud – see oli müstiline ning joovastav tunne.

7 Responses to “Ükssarv ja kompanii / One-horned and company”

  1. Kaarel Nurk says:

    Oli jah täiesti võrratu udu ja valgus. Aga pikemat aega juba tahan küsida, et kuidas Sa kogu aeg metsas ja põllul pilte tegemas saad olla, sel ajal, kui kõi teised linnas siblivad? Su piltide arvu ja kvaliteeti vaadates tundub, et oled pea iga päev looduses pildistamas.

  2. Remo says:

    Lühike vastus: ega ei saagi, petlik mulje :pPikemalt: Saaks vaid kogu aeg, paraku ei saa. Viimasest pildistamisest oli möödas juba rohkem kui poolteist nädalat :(Tilgutasin kevad-suviseid pilte üles. Aga parimal ajal sai/saab nädala seest päev näpistatud ning sinna juurde ka nädalavahetus, et 2-3 päeva in a field kokku tuleks. Tavaliselt jääb sõelale ühest käigust erinevat pildikraami ~5-10 pildi ringis, mis blogis näitamist kannatab.Näiteks eilne, pärast lõunat, 4 tunnine trip tõi päris priske saagi, 82 pilti. Millest siis konvertimisele läks 20 kaadrit, millest omakorda kümmet kannataks blogis näidata, ilma et nad väga üksteist kordaks. Arvatavasti näitan neist kokku ~5 kaadrit.

  3. Kätlin says:

    sain vastuse oma küsimusele :)

  4. Maarja says:

    Igastahes suur tänu Sulle!

  5. Remo says:

    Kui ma küsida tohin, mille eest tänad mind? :)

  6. Maarja says:

    Noh, et Sa minu eest metsas käid. Eks ma käin ise ka aga mitte nii julgelt.

  7. Remo says:

    Võta heaks! :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv