Loojangut piilumas – Mink, Mustela vison

July 28th, 2006 by Remo Savisaar | Filed under Uncategorized .


Pärnu muulil jalutades pistis kivide vahelt pea välja mink, et osa saada päikeseloojangust või hoopiski veendumaks saabunud külalistes? Sama kiiresti, kui pea oli tekkinud, haihtus ta sinna pimedusse…

5 Responses to “Loojangut piilumas – Mink, Mustela vison”

  1. Reede says:

    Mis püstoliga sa pildistad, et kiiresti haihtuvad loomad pildile saad :)

  2. saarekaz says:

    ma pigem küsiks, et kas sul kaamera koguaeg nn stardivalmis, või vaatadki maailma ainult läbi kaamera?:P

  3. Reede says:

    Ma arvan, et Remol on kaamera pandud pähe nagu kaevurilamp ja kui ta midagi huvitavat näeb, siis ta ütleb “võte!” ja aparaat kohe pildistab. Selline hea kaamera, mis saab aru häälkäsklustest :)

  4. Remo says:

    hehe, mul käivitub see lausa mõttejõul! ;)

  5. Anonymous says:

    Remol lihtsalt kogu metsarahvas tuttav! Põdrad ja hiired nähes Reemot küsivad: “millises metsanurgas pildistamine toimub ning milline loom peab poseerima?” :o) Ilusad pildid jõudu ja tahet edaspidiseks.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv