Kamp leevikesi, Bullfinch, Pyrrhula pyrrhula

February 13th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .


mp3

Tags: , ,

11 Responses to “Kamp leevikesi, Bullfinch, Pyrrhula pyrrhula”

  1. Anonymous says:

    Tohutult kaunis on punane kõhuke sinise taeva taustal. Mul on õnnestunud üks kord elus teha tõeliselt ilus sügisene pilt punastest pihlakamarjadest sügavsinise taeva taustal ja ma olen tolle pildi üle ikka veel uhke. See leevikeste pilt tõi selle õnnestumise mulle jälle meelde. Imekenad linnukesed. Remo, kas sa leevikese vidistamist ei saaks siia pildi juurde lisada? Olen linnainimene ja ehkki lapsepõlve suvised ja talvised koolivaheajad on kõik maal veedetud, ei tule küll kohe meelde, millist häält see kena suleline teeb.

  2. nipitiri says:

    anonymous,Sa saad seda ka iseteenindusega…:)siin lehe all servas on “Kõrv loodusesse”… pane otsingusse “leevike” ja…ongi!

  3. Karl Adami says:

    Nii ilusad. kahjuks pole veel isaseid lähedalt näinud. Emased tuuseldavad igalpool tingi. : )Siin pildi peal on isaseid aga rohkem. Hea. 5+Loodusheli.ee-s seda leevikeste laulu pole, arvatatavasti sellepärast, et leevike on küllaltki tasase häälega ja tema häält lindistada on raske.

  4. Remo says:

    Hommikul oli väga kiire ning <>loodusheli<>s oli vaid karmiinleevikese laulu. Nüüd leiab aga pildi kõrvalt ka leevikese laulu, vilistamist.

  5. Jälle mina says:

    Suur tänu!

  6. Anonymous says:

    Olen harjunud päeva alustama sellele kodulehele klõpsates, selline mõnus armas ja turvaline maailm siin. Pealegi tundub, et pole ainus. Nii et seepärast – peaks vist täitsa Remo fännklubi looma. Igal juhul tõesti – suur-suur aitäh piltide eest!

  7. Remo says:

    aitäh Teile kõigile oma mõtete ja emotsioonide väljendamise eest! Selliseid kommentaare on vägagi südantsoojendav lugeda :) Päikest!

  8. HampshireBirder says:

    wow! in england we do not get flocks of Bullfinches like this. the most I have seen at once is 4 but not 13 like in your photo.

  9. Remo says:

    Here 4-6 is very common for my eyes. This flock was actually 23 bullfinches! :) Something I don’t see every day.

  10. R says:

    Tõesti ilusad punased:)Küsimus: millega see heli salvestatud on? Mis aparatuuriga?

  11. nipitiri says:

    kuulasin seda õhtul hilja koduskass ajas silmad suureksoli teine päris ehmunud moega:kus need linnud nüüd toas ja sellisel kellaajal…:)*harisin end vahepeal leevikeste teemal ka…http://bio.edu.ee/loomad/Linnud/PYRPYR2.htm(sellel on ka hääl juures)jahttp://bio.edu.ee/loomad/Linnud/CARERY2.htm(seda ma enne ei teadnudki)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv