Aas-karukell, Meadow anemone, Pulsatilla pratensis

May 23rd, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Uncategorized .

10 Responses to “Aas-karukell, Meadow anemone, Pulsatilla pratensis”

  1. Anonymous says:

    Muinasjutuline!

  2. Karupoeg Pohhui says:

    Tere Remo. Ma siin käin ka aeg-ajalt piilumas, et mis värk on ja tulemus on see, et tuju läheb sitaks ja oma piltidest hakkab hale. Aga mis sa hing teed. Tegelt mul oli küsimus ka, mis tehnikat sa kasutad, äkki siis mul hakkab parem :) objektiivid täpsemalthttp://poisiklutt.blogspot.com/

  3. Remo says:

    hei,20D, 300mm F4 L IS.

  4. Manjana says:

    Ma tean, et Sa oled minust palju parem pildistaja ja ma ei saa kunagi nii heaks kui sina oled.Aga mul tekkis üks küsimus. Kas Sa töötled pilte tehniliselt? (Muidugi midagi teed, eksju?) Näiteks teed mõne ala pärast mõne töötlusprogrammiga udusemaks, kui see pildistamisel originaalis tuleb?

  5. Remo says:

    ei midagi sellist, ei mingit udustamist ega objektide kaotamist. need on nn. keelatud võtted loodusfotos. ainuke mis teen on level otsa paika ajamine, kuna pildistan RAW mitte jpg.ega sellist udust tausta ei saagi nii lihtsalt, et leia vaid lill ja ongi kõik. see oli võibolla alles 30nes karukella paar, mille juures minu jaoks kõik klappis (piisavalt eraldatud esi- ja tagaplaanist, võimalus sättida tahaplaanile tükike taevast, õige valguse langemise nurk jne jne)rohkem tööd, vaeva, katsetamist, pealehakkamist! :)

  6. Anonymous says:

    karukell, kurvameelsuse rohi…

  7. Anonymous says:

    mõnza pilt nagu kõik teisedki! Soovin Sulle edu ja et ilusai pilt veelgi siia tuleks! Silm puhkab siin…:)

  8. Anonymous says:

    millega siis karupoeg pohhui pilti teed? Aparaat ja objektiiv?

  9. Anonimous says:

    Excellent website. Good work. Very useful. I will bookmark!

  10. Anonimous says:

    Excellent website. Good work. Very useful. I will bookmark!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv