Leethiir, Bank vole, Clethrionomys glareolus

May 29th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .


Rahva soovil nüüd see hiireke ka natuke suuremas plaanis ;)

Tags: , ,

8 Responses to “Leethiir, Bank vole, Clethrionomys glareolus”

  1. nipitiri says:

    tähh… :)ja kohe usaldas Sulle niimoodi otsa vaadata?

  2. Remo says:

    Tegelikult oli see üürike hetk siblimise ajal, kus ta hetkeks kuulatas (katikuplõksu?) ning siis juba edasi jooksis. Üle sekundi ei püsinud ta kusagil.

  3. nipitiri says:

    pildid on Sul vahvad ning peal- ja allkirjad ka…arvatavasti võiksid Sa iga pildi juurde loogi vesta… :)/ei saa täis ega lähe lõhki… :D

  4. Mercar says:

    Väga armas hiir :)

  5. elly says:

    mmm kui elegantne asend sellel paremal käpakesel. nagu mingil daamil :)

  6. Kadri Kirst says:

    aitäh, remo!teadsa vahel ma tulen siia ja … oeh… sinu sait mõjub mulle kui stressipall…kui pea on pulki täis, teed koolitööd, pingutad lõpetamise nimel, tükk aega pole maale vanemate juurde saanud ega värskendavat looduselõhna nuusuatnud, siis tuled siia ja silm puhkab, tunned kuidas hapnik jõuab läbi nina jälle ajudesse, saad teada, et leethiir on inglise keeles bank vole, ajusägarad nagu korraks lõdvestuvad… ma ei tea kas nüüd just NIII maailmaparanduslik, kuid mõtte puhkamise ja silmailu nautimise koht kindlasti!keep up the spirit!

  7. Remo says:

    aitäh, Kadri, ilusa kommentaari eest :)mul on hea meel, kui mu pildid ka teistele korda lähevad ning nende looduseigatsust vähendavad, südant soojendavad.nipitiri: tõsi ta on, et igal pildil on ka oma saamislugu. ja kui meie auto poleks Eestimaa keskel otsi andnud, ei oleks sündinud ka seda kohtumist ega neid pilte (puksiirautot oodates tegin aega parajaks ümbrusega tutvudes; ühe jämeda, tuulte poolt pikali murtud puu juures see hiireke tegutseski)

  8. nipitiri says:

    näed siis… :)(pole halba ilma heata… :))

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv