Väike-lehelind, Chiffchaff, Phylloscopus collybita

June 19th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .


mp3

Tags: , ,

4 Responses to “Väike-lehelind, Chiffchaff, Phylloscopus collybita”

  1. prillmadu says:

    Vaene kiilike! Aga kui mõelda selle peale, kui kohutavalt palju peab selliseid elukaid kinni püüdma, et kõht täis saaks, siis tuleb ahastus peale. Ma tean küll, et linnukese kõht on tillem kui inimesel, aga ränka vaeva peab ta oma kõhutäie eest nägema küll. Aitäh suurepärase pildi eest! Mul on veel eriti hea meel, et jällegi heli juures on.

  2. david kleinert says:

    brillinat work Remo. what gear were you using for this shot? email me at dkleinert@aapt.net.au if you like :)

  3. Remo says:

    prillmadu: tal on miski mix erinevatest putukatest :) ja kui vaid ühest kõhust jutt käiks – oma 4-5 pisikest suud kisavad ‘süüa-süüa’ ning vajavad toitmist ;) aga putukate püüdmisel oli ta väga tubli, napsates ja leides neid kõikjalt ning kiiresti :)

  4. Remo says:

    thank you, David. Same gear, as usual – 20D with 300mm, no converter.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv