noor kavalpea – Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes

August 23rd, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes

Tags: , ,

16 Responses to “noor kavalpea – Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes”

  1. Kätlin says:

    :)

  2. Kätlin says:

    et see pilt sobib tänasesse päeva ;)

  3. Anonymous says:

    kuidagi pisut õnnetu näoga, et peab suureks kasvama:-)

  4. Maili says:

    jeee!!!! minu lemmikud remo seltskonnast!!!päev on jälle ilus!!!

  5. heli says:

    Ilus pilt. Aga alati on üks ühendav omadus fotosilmaga tabatud metsloomal või linnul – silmist peegelduv hirm.Siiani on meeles Kumus loodusfotode näitus nähtud tardunud silmapaarid – kassikakust karuni…

  6. Remo says:

    minu arvates kujutad sa seda silmist peegelduvat hirmu endale ette ja näed seda selle tõttu seal, kus sa seda näha tahad ;)

  7. Leili says:

    Metsapiiga, minu arvates kohtad sa truualamlikku pilku vaid koduloomade, eriti koerte silmis. Kodukass võib ka armunud pilguga sulle otsa vaadata, kuni teda silitad/hellitad. Metsloomade silmis peegeldub fotoobjektiivi poole vaadates pigem ettevaatlik uudishimu, mis on igati normaalse, täie tervise juures ja vabas looduses liikuva metslooma tunnus. See pil ei väljenda alati hirmu. Kakud ongi sellised suuresilmsed röövlinnud. Aga kui oled rohkem looduspilte vaadanud, siis on jäädvustatud ka häirimatus rahus pilukil silmil tukkuvaid linde. Metslooma hirmunud pilku võib näha vaid vangistusse, nurka surutud, linnu/looma silmis. Loodusfotograafi eetika ei luba selliseid võtteid teha, veelgi vähem eksponeerida.

  8. flash says:

    See õhtane päike annab karvale hea värvi:)

  9. nipitiri says:

    need rebased on Su ära teinud, Remo… :Dütled “kavalpea”… rebase kohta ikka öeldakse… tegi ta siis midagi eriti kavalat… äkki olid hoopis ise kavalpea, et ta üldse pildi peale said? mhh?hea pilt, vahva pilk ja hullult head värvid :)

  10. heli says:

    Noh, Leili poolt mainitud “truualamlikkust” ma koertest ei otsi ja sellepärast oma koeri ka ei kasvata. Loodusrüppes elades vast näen loomi ja nende pelglikkust pisut rohkem kui elupõline linlane. Loodusfotograafia on tore žanr ja hea pildi ülesvõtmine kindlasti eesmärk omaette. Aga kas vaatajal peavad olema alati ühesugused emotsioonid olema Sinu pilte vaadates, Reimo?Lihtsalt küsin, ja ega julgegi rohkem siinkohal arvamust avaldada nii “konstantse suuruse” nagu Remo pildiblog kohta…

  11. Elly says:

    Konstantne suurus või mitte, aga need eri suurusega silmad on väga lummavad- ükskõik, millest nad siis ka jutustavad. Esimene pilt, kus ma loomal looduspildis ka mingit muud ‘kiiksu’ näen, kui et pulstunud talvekarv jätab karuse mulje. Muidu kõik pildid sellised vaat et ideaalse proportsiooniga, ilmega. Ehk mõistate, mis ma mõtlen..

  12. prillmadu says:

    Näeb välja nagu eriti pehme mänguasi.

  13. Remo says:

    metsapiiga: loodusrüpes elades võiksid ka seda teada, et kui see loomake siin hirmunud oleks, ei oleks teda sellisena siin pildil. hirmunud rebasekutsikas, ei istuks rahulikult väljas, koos oma vendade ning õdedega vaid konutaks hoopiski sügaval urus.aga muidugi jäägu igale vaatajale ikka omad emotsioonid ning äratundmisrõõm.

  14. Gelkinghe says:

    Beautiful!

  15. Anonymous says:

    mees, mulle meeldivad su pildid.

  16. Anonymous says:

    you get the most amazing fox pictures. i just love them.keep up the great work.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv