tillukene Käblik, Wren, Troglodytes troglodytes

October 17th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Käblik, Wren, Troglodytes troglodytes, mänd, männil, ürgmets, ürgmetsas

Tags: , ,

7 Responses to “tillukene Käblik, Wren, Troglodytes troglodytes”

  1. nipitiri says:

    ürgmetsas?leidsid laulu järgi?<>Käblik laulab: “Tiitat – piits – tida – tiitat – tsrrrrrrrrrr – piits”.<>tekst:http://miksike.ee/docs/lisa/2klass/8linnule/kblik.htm:)

  2. Remo says:

    ürgmetsas neh ning heli järgi leitud tõesti. vahepeal lasi ka kevad-suvist territooriumi laulu, kuid leidsin ta hoopis äreva kärina tõttu. läheduses tegutses kanakull.

  3. Janno says:

    Sul on parimad pildid käblikutest, mida minu silmad näinud on!

  4. prillmadu says:

    Väga armas. Mismoodi sa tausta nii uduseks saad? (Ma ei ole mingi fotograaf, nii et ära palun imesta totakate küsimuste üle. Minul jäävad tavaliselt taustad palju selgemad ja seega ei tule see, mida ma pildistada tahan, sugugi nii hästi esile.)

  5. Anonymous says:

    Seda valgem ava ja seda lähemale sa objektile teravustad, seda “udusem” (väiksem teravussügavus) jääb. Lihtne.

  6. Anonymous says:

    Remo, miks enam mp3-e juures pole?

  7. Olle says:

    prillmadu: seda ala, mis pildil terav näib nimetatakse teravussügavuseks. Teravussügavus on väiksem kui kasutad suuremat ava, pikemat fookuskaugust ning teravustatud objekt on lähemal.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv