Portree – Rebasekutsikas, fox puppy, Vulpes vulpes

November 16th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

rebane, rebasekutsikas, fox puppy, Vulpes vulpes, portree, portrait
Üks suvine meenutus :)

Tags: , ,

10 Responses to “Portree – Rebasekutsikas, fox puppy, Vulpes vulpes”

  1. Kätlin says:

    mõnus

  2. Anonymous says:

    eriti SEDA blogi vaadates ma mõtlen, et jahimeestele tuleks endile teha seda….mida nad teevad loomadele.Ja mind ei huvita jutud tasakaalu hoidmisest – usun, et loodus saab sellega hakkama ilma, et inimene peaks neid kauneid loomi-linde maha nottima….

  3. prillamdu says:

    Kui ilmekas! Nüüd, Remo, ära katsugi vastu vaielda – sul on raudselt mingi nipp, millega sa need loomakesed-linnukesed kaamera jaoks poseerima paned. Keegi ei usu niikuinii, kui sa vastupidist väidad. ;)

  4. gl says:

    Ilus, rebaste portreedest üks õnnestunumaid mida näinud :)

  5. guild-rez says:

    hello Remo,I am really touched by this picture, how wonderful to see a fox puppy so close up.

  6. Maili says:

    näha on, et sa oled tõepoolest nende rebasekutsikate usalduse võitnud… sellist portreed ju niisama juhuslikult ei saa… :)

  7. ArvoS says:

    See on tõesti üks parimaid. Isegi saanud repse luuratud kuid selle õhtuvalgusega kipub alati probleeme olema. Kuid siin hea valgus ja see rohi on just plussiks.

  8. Anonymous says:

    laheeee…nagu minu kass diivani peal pikutamas:)

  9. Anonymous says:

    Olen esimese anonüümusega nõus, et tõepoolest tuleks jahimeestega teha sedasama, mida nemad teevad nendele armsatele loomakestele. Loodus on väga targalt ehitatud ja tuleb ise endaga toime. Inimene ärgu segagu ennast sinna vahele, tuues põhjenduseks mingi “looduse tasakaalu” ja “arvukuse piiramise” jne, jne… Õnneks leidub ka selliseid nagu Remo, kes oskab näha looduse ilu ja olla osake temast, st loodusest. Aitäh sulle, Remo, nii fantastiliste piltide eest! Aitäh, et oskad seda ilu südames kanda ja meilegi edasi anda!

  10. Anonymous says:

    totsna Remo on need rebase kinnimaksnud – kanadega näiteks :)))

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv