Kõrvukräts, Long-eared Owl, Asio otus

July 30th, 2008 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .


Noorlind, Juvenile.
Küll need noored kasvavad ikka kiiresti – veel kuu aega tagasi nägi ta välja selline.

Tags: , , ,

5 Responses to “Kõrvukräts, Long-eared Owl, Asio otus”

  1. Kätlin says:

    küll need lapsed kasvavad kiiresti…

  2. Maili says:

    Väga hea võrdlus! Silmad on jätkuvalt väga väljendusrikkad…

  3. Doris says:

    Muideks võrratu kaitsemuster – minule meenutab ta keha igastahes puutüve. Ainult silmad on vägagi tähelepanu maiad, justkui loodud selleks, et nendega lapsi öisest metsast välja hirmutada (ainult multikates muidugi, aga kuskilt pidi ka see mõte tulema).Tänan elamuse eest, Remo.

  4. prillmadu says:

    Aaaah, ma peaaegu minestasin. Igasugu kakud-kullid võluvad mind oimetuseni (nagu ma ka vist mitu korda olen siin juba korrutanud) ja see pilt andis mulle tõelise elamuse. SUUR AITÄHHH, REMO!

  5. ilmar says:

    Kaitsevärvus on neil tõepoolest super-käid vaikselt ringi otsid head pilti-tead et terve punt istub oksal ca 3 meetri kaugusel ja siis kui arvad et neid seal siiski pole ja fotoka välja lülitad-siis lähevad ikkagi sama oksa pealt lendu!kas sul on ka loomi-linde keda tahaksid väga pildistada-aga pole ette sattunud??käin ise tihti metsas ja kuna ma olen julmalt kehva fotograaf siis kogu aeg kirun ennast et oskusi vähe ja tehnika seebikarbi tasemel..aga vist ei tea looma kes nägemata–hunt-ilves-hirv jne on üsna sagedasti pildistamiskaugusel

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv