Hõbehaigur, Great White Egret, Egretta alba

November 18th, 2008 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

7 Responses to “Hõbehaigur, Great White Egret, Egretta alba”

  1. prillmadu says:

    Hahhaaa, alumisel pildil parempoolne on ikka väga kõnekas poosis!

  2. Maili says:

    nagu kiilasjääle maandumine… päris huvitava pinnaga vesi…

  3. ArvoS says:

    Oi need hõbehaigrud on kenad!Kadedaks teeb – ka eelmised pildid.Passisin suvel nii mõnedki päevad mererannas – tulemust nende piltidega muidugi võrrelda ei anna.

  4. mart says:

    on nad Eestis, need haigrud?

  5. ArvoS says:

    Ikka meil – vahest eksivad siia. Meie õnneks aina tihemini. Lugemist – http://looduspilt.ee/loodusope/?page=liigitutvustused_liik&id=325

  6. Remo says:

    Vähemalt üks on veel Eestis, teiste kohta ei tea. Muidu ikka meitel pildistatud. Sügisel loendasin neid kokku 29tk, mis peaks olema ühtlasi ka sisemaa rekord. 2a tagune kirjutis: http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/artikkel1739_1710.htmlOlgu nüüd ka lisatud, et tänavu kinnitas EOY harulduse komisjon Eesti esimese hõbehaigrute pesitsuskatse Tartumaal. Vanalinde nähti haigrukoloonias pidevalt pesal paaritumas. Kahjuks pole teada, kas pesas ka mune või poegi oli.

  7. ArvoS says:

    Kakumäe lahel patseerisid 4-5 isendit pea terve suve ringi. Kahjuks pildistamiseks pole see just sobivaim paik.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv