Kobras, European beaver, Castor fiber

April 14th, 2010 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Tags: , ,

5 Responses to “Kobras, European beaver, Castor fiber”

 1. Piia says:

  Remo, ma olen kaua aega mõelnud, kuidas Sulle öelda, mis tunde Su pildid minus tekitavad. Jah, vahel ma olen kommenteerinud mu meelest eriti õnnestunud pilte, aga mul oli nii raske ennast väljendada. Alati näis, et sõnadest jääb puudu. Seega ma parem ei hakka siin üldse tundlema, see ülesanne ajaks mind lihtsalt juukseid katkuma :D
  Ma ütlen lihtsalt seda, et ma vaatan Su blogi peaaegu iga päev, sest ma tean, et saan siit alati positiivse laengu. Teeme veel lihtsamaks – Sinu blogi teeb minu maailma paremaks paigaks. Suur aitäh Sulle selle eest!

 2. Nipitiri says:

  jah :)
  Remo blogi teeb maailma paremaks paigaks, kindlasti :)
  ja Remo kalender seina peal samuti :)

 3. Remo says:

  Aitäh selliste südantsoojendavate kommentaaride eest! Seda on väga meeldiv kuulda :)

 4. Kätlin says:

  ahoi!

 5. Kersti says:

  Täiesti nõus esimeste kommenteerijatega!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv