Händkakk, Ural Owl, Strix uralensis

March 14th, 2013 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Händkakk, Ural Owl, Strix uralensis portree portrait Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Kahe pildi “panoraam”, Two photos stitched
Märkasin üleeile juba kaugelt puul kössitavat händkakku. Hiilisin vaikselt lähemale, kuni ühel hetkel ajas kakk silmad pilukile. Seejärel otsustas ta muundada end pikaks ja kandiliseks tüükaks, lootes niimoodi märkamatuks jääda. Eks selle peale ma siis tegingi näo, et ma teda ei näe ja pildistan lihtsalt üht puunotti ;)

Tavaolekus oli ta siis selline:
Händkakk, Ural Owl, Strix uralensis portree portrait Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid

Tags: , ,

5 Responses to “Händkakk, Ural Owl, Strix uralensis”

  1. prillmadu says:

    Appi, kui armas! Mina arvan, et ta võttis päikest. Nüüd on ilmad juba hakanud päikeseliseks muutuma ja mina tunnen ennast õues samamoodi – silmad pilukil, peaaegu kinni, ja soojendan ennast päikse käes.

  2. Kersti says:

    Super!!!

  3. Judy says:

    I love the first image!! Such a clear shot of the facial disk!

  4. Canis lupus says:

    Aitäh nõiki neid kauneid hetki jagamast!

  5. Aarne says:

    Sellel “panoraamil” pole ta tõesti sugugi hännaka moodi. Esmapilgul tunduski hetkeks, et see ei ole ju händkakk :-)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv