Kuldne hommik, Golden morning

April 8th, 2013 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

Kuldne hommik, Golden morning udu fog udune mist misty aprill april Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Eile oli järjekordselt üks imeline päeva algus! Pakane paukus, uduviirg hiilis maastikul ning päike võõpas kogu ümbritseva kaunilt kuldseks!
-13*C, 7.aprill 2013.

5 Responses to “Kuldne hommik, Golden morning”

  1. cax says:

    Oh mis kaunis! Isegi kui poleks kirjas, et pakane, siis pildigi järgi on näha, et on väga külm. Aga samas – see imeline valgus! Selliste vaadete peale tulevad mulle kohe ninna kuuma kohvi ja äsja ahjust tulnud leiva lõhnad :D Puudub veel vaid üks kohev rebaseke põõsa varjust hiilimas :D

  2. Triin says:

    Kirjeldusest jääb mulje nagu see hetk oleks kestnud terve igaviku. Et istud ja vaatad ja vahepeal teed mõne pildi mälestuseks – selline rahu. Tegelikult seda kulda aga vist väga kauaks ei anta :) Tõeliselt nauditav kaader igatahes.

  3. cax says:

    Jah, päike vahetab taevakaarel kohta mõne kraadi võrra, valgus langeb siis hoopis teise nurga all ja kui seda hetke pildile ei püüa, on see igaveseks kadunud.

  4. Kadi says:

    Praegusel ajal ei tahaks muud teha, kui talvise ilma üle viriseda, aga siis näed ühte sellist pilti ja kõik negatiivne on kadunud. Alles jääb kuldne ilu. Üks lemmikuid.

  5. Judy says:

    Wow!!! The light catching the ice in the branches and weeds is just so pure!!! Awesome image!!!
    I also love the polecat! The snowflakes caught in his whiskers are just so cute!!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv