Metskits, Roe deer, Capreolus capreolus

April 4th, 2013 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Metskits, Roe deer, Capreolus capreolus  Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Istusin eile vaikselt jõekaldal ning kuulasin, kuidas kobras jää all toimetas. Ikka krõmps-krõmps-krõmps. Aeg-ajalt võis jõeveest näha tõusmas mulle ning näha ka nende tekitajat. Päike oli juba mõni aeg tagasi loojunud. Ühel hetkel kuulsin aga kedagi lähenemas hoopis selja tagant. Keerasin end vaikselt ümber ning nägin metskitsepaari. Suund oli neil kindel ja otse jõe äärde. Peagi olidki loomad lähedal ning suurelt kaadris. Keskendusin sarvekandjast metskitse isandale, kes kaamera katikuklõpsude peale mulle hetkeks pilgu heitis ning siis taas oma teekonda jätkas.

Tags: , ,

One Response to “Metskits, Roe deer, Capreolus capreolus”

  1. Triin says:

    Kolme jalaga kits :D
    Aga jah, jõegede ääres tasub istuda. Veevulin ja linnulaul on mõnusad kaaslased. Ise olen sedasi aega parajaks tehes saanud jälgida nii nirki kui rebast hiiri jahtimas ja paar korda on ka vesipapp suhteliselt lähedale maandunud.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv