Põder, Moose, Alces alces

May 9th, 2013 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Põder, Moose, Alces alces kaasik kased birch trees päikeseloojang sunset Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Ühel õhtul vaikselt koduteel olles tundsin, et keegi jälgib mind kaasikust. Metsa all oli juba pimedus, vaid loojangujärgne taevas helendas puude tagant. Pingutasin korralikult silmi ja uurisin põhjalikult puuderägastikku, kuni viimaks märkasin!
Tehnilisest poolest: 1/40″, kaks vertikaalset fotot liidetud üheks, two photos stitched.

Tags: , ,

6 Responses to “Põder, Moose, Alces alces”

  1. kuits says:

    jälgin blog’i igapäevaselt ja nii mõnegi pildi juures tahaks tehnilist poolt ka teada. seekord siis olemas. positiivne..

  2. Triinukas says:

    Oi kui mõnus pilt! Sellest õhkub rahu. Kõik on nii ühtne ja terviklik.

  3. Mauro says:

    I wish I was still there…

    The greatest fan of yours.
    Mauro

  4. Aivar says:

    Juba ilma selle põdrata oleks väga super pilt!

  5. Triin says:

    See on ikka kunst sellises valguses kusagilt puude vahelt üks põder üles leida. Huvitav, kas nende nägemine on võrreldav inimese omaga ja põder üritas ka aru saada, mis asi see seal liigub?

  6. Karmen says:

    Hämar ja lummav. Ja killuke päikest ka.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv