Hiirte hirm, Bane of mice

June 25th, 2013 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Kõrvukräts, Long-eared Owl, Asio otus jaht jahtimas hunting öökull Hiirte hirm, Bane of mice Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Olen viimastel nädalatel veetnud üsna palju õhtuid kohas, kus kõrvukräts hämaruse saabudes hiiri jahtimas käib. Esmalt kulus aeg, et kogu ala kaardistada, leidmaks varitsemiseks parimad kohad. Seejärel algas passimine ja alles nüüd, viimaks, sai nopitud ka mõned viljad! :) Kõrvukräts ise on hakist vaid natukene suurem, mis teeb temast lähivõtte lennupiltide tegemise üpris keerukaks. Valgust on vähe, säriaeg äravärisemise piiril, lind kiire ja alati toimetab ta liiga kaugel. Siin oli mul aga õnne – kolmest järjestikusest pildist tuli üks välja ning jäi terav!

Tags: , ,

5 Responses to “Hiirte hirm, Bane of mice”

  1. Triin says:

    Sellist “kartulit” küll kiireks lendajaks ei oskaks pidada :) Nii mitteaerodünaamilised näevad kakud välja, kuid eks sellel on oma põhjus. Pilt on aga võimas loojangukumaga ja annab tunnistust heast tehnikast (siin ei mõtle ma poest ostetavat)

  2. Harcourt Béatrice says:

    Just incredible, never seen that before !!!

  3. ArvoS says:

    Olen ka viimasel ajal korduvalt üritanud aga nagu kiuste jääb ikka natuke valgust puudu …
    Uhke tegelane kenasti kaadris ;-)

  4. Mauro says:

    Another five stars picture! Lovely light!
    Bravo!

  5. cax says:

    Pikeeriva hävituslennuki kroonika :D
    Aga hea väljend – lendav kartul :D

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv