Burkhan rock, Shaman’s rock, the Shamanka

July 26th, 2013 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

Burkhan rock, Shaman's rock, the Shamanka Khuzhir, Olkhon island, Lake Baikal, Siberia, Russia Remo Savisaar nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Khuzhir, Olkhon island, Lake Baikal, Siberia, Russia

Olkhoni saarel Burhani neeme tipus asub Shamaani kalju, mis kuulub üheksa kõige olulisema Aasia pühapaiga hulka. See on ühtlasi ka üks kuulsamaid Baikali järve vaatamisväärsusi.

The indigenous Buryats believe the Olkhon island to be a spiritual place. On the western coast, close to Khuzhir, is Baikal’s most famous landmark, the Shamanka, or Shaman’s Rock. Natives believe that Burkhan, a modern religious cult figure of the Altai people, lives in the cave in this rock. The rock is one of the nine Asian Most Sacred Places.

Tags: , ,

3 Responses to “Burkhan rock, Shaman’s rock, the Shamanka”

  1. Triin says:

    Pühapaiga jäädvustamiseks on eriline valgus.
    Selliste “üks kuulsamaid” kohtade puhul tekib alati küsimus, et mismoodi tehakse imeline pilt ilma turistideta. Siin jälle ei tahaks nagu uskuda, et seal mõni inimene veel viibida võis. Oskus :)

  2. Nadege says:

    I am in Heaven looking at your gorgeous photos!

  3. Judy says:

    I love the way the sunlight catches the grass clumps!!!
    And the ruddy duck is amazing! And I never knew cormorants flew in formation like that!!!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv