Pääsusaba, Swallowtail butterfly, Papilio machaon

June 19th, 2014 by Remo Savisaar | Filed under Close-up / Lähivõtted .

Pääsusaba, Swallowtail butterfly, Papilio machaon Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Minu arvates on pääsusaba üks suursuguseim ning kaunim liblikas, keda meil siin (hea õnne korral) kohata võib. Tõeline iludus!
Tema tiibade siruulatus on kaheksa-üheksa sentimeetrit ning tagatiibadel paiknevad vaid pääsusabadele iseloomulikud kannused.
Ta on meie suurim päevaliblikas.

Tags: , ,

3 Responses to “Pääsusaba, Swallowtail butterfly, Papilio machaon”

  1. Priit says:

    Jääb üle ainult ohata. Minul ei õnnestunud sellel kevadel neist ühtegi näha . Edu Sulle !

  2. Triin says:

    Iludus on ta tõesti.

  3. Cax says:

    Meil on igal aastal suvilas üks isend – ainult üks. Ei tea, kas ta nüüd nii pikaealine on, aga kunagi pole õnnestunud kahte korraga näha. Ilmselt ta sünnib igal aastal uuesti nagu fööniks tuhast :D

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv