Äikesemaru merel, Lightning at the sea

August 14th, 2014 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

Öine äike, Midnight Lightning öö pimedus välk Äikesemaru merel, Lightning at the sea hiiumaa kõpu Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid landscape nature wild wildlife nordic
23:33, 12/08/2014, Hiiumaa põhjarannik, Kõpu poolsaar, Hiiumaa island, Estonia.

Minu teisipäeva õhtune pildisessioon kujunes eriti pikaks, kui loojangutoonides merevaadete ja ranniku jäädvustamine läks sujuvalt üle ööhämaruse ja ähvardavate pilvede pildistamiseks. Ühel hetkel märkasin kaugel õrnu sähvatusi. Jäin ootama ja lootma, et ehk on äike läheneva suunaga. Aeg lendas märkamatult ning tunnike hiljem olingi sisuliselt kogu maru keskel. Sähvatusi võis näha igas ilmakaares. Pildistamise lõpetas minu jaoks aga kaamera aku tühjaks saamine ning taevaluukide avanemine. Nüüd tuli veel pimedas leida üles kodutee ning läbi metsa kiirelt-kiirelt koju minna. Äge oli!

4 Responses to “Äikesemaru merel, Lightning at the sea”

  1. imetleja says:

    eh, ja sealt taevastki oskab ta leida ühe nöbinina ja kaks silmakest, nagu karvasel loomakesel…. Tänu, nägemast ja jagamast!

  2. Cax says:

    Tõeliselt äge, lausa kosmiline pilt! Aga mis punased täpid need silmapiiril on? Sajust kohe vasakul kaks tükki umbes sentimeetrise vahega, ka veel üks kollane eemal vasakul? Paremal saju serva keskel oleks ka nagu mingi täpp.

  3. Nadege says:

    It is too bad there is no translation under your explanation. Stunning shot!

  4. Cax: Kahtlustan ise mõnd laevukest või kusagil mere tagant “peegelduvat” mobiilimasti tulukest. Palja silmaga oli näha vaid üks tuluke (Kõpu tuletorn), kuid seda ma pilti ei kaasanud.

    Nadege: Thank you! Please try google translate, hopefully it will help a little :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv